Traumeel

Heel is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van geneesmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten. De supplementen van Heel bestaan uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen, meestal planten maar ook mineralen. Heel is een afkorting van het Latijnse 'Herba est ex luce', wat betekent 'de geneeskracht van de plant komt voort uit het licht'. De producten van Heel zijn geschikt voor zowel mensen als dieren.

Geregistreerde natuurlijke middelen

Heel is sterk betrokken bij wetenschappelijk onderzoek om zo producten te ontwikkelen die afgestemd zijn op de behoeften van mens of dier. De geneesmiddelen bestaan uit lage concentraties van verschillende natuurlijke werkzame stoffen en worden gecombineerd om zo een betere behandeling te kunnen geven. De producten van Heel zijn geregistreerde geneesmiddelen. Dat wil zeggen dat alles goed gecontroleerd wordt, zodat veiligheid en kwaliteit gegarandeerd zijn.

Ondersteunende producten

De producten van Heel zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals tabletten, druppels, crèmes, gels en sprays. Ze ondersteunen jouw dier in herstelperiodes en kunnen ingezet worden ter ondersteuning van de spieren, pezen en banden.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten