Productafbeelding /4
Product afbeelding van Traumeel

Traumeel

  • Product afbeelding van Traumeel
  • Product afbeelding van Traumeel
  • Product afbeelding van Traumeel
  • Product afbeelding van Traumeel

Traumeel van Heel biedt ondersteuning in herstelperiode's. Geschikt voor kat, hond en paard. Tevens geschikt voor mensen.

   Meer informatie

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen NL

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €49,-

Trustpilot
9.2/10 | 19855 reviews
3 varianten, vanaf: € 10,50
In winkelwagen 
Product Prijs Voorraad Bestellen
Traumeel Gel 250 ml € 39,75
Traumeel S tabletten 50 stuks € 10,50
Traumeel S tabletten 250 stuks € 42,25
Productinformatie

Traumeel van Heel biedt ondersteuning in herstelperiode's. Geschikt voor kat, hond en paard. Tevens geschikt voor mensen.

Traumeel

Traumeel is een heldere gel en uitstekend geschikt om te gebruiken in herstelperiode's. De gel is in het bijzonder zeer geschikt om te gebruiken bij paarden die gevoelig zijn op de singel. Traumeel S bevat geen steroïdes en is dopingvrij. Verkrijgbaar als gel en in tabletvorm.

Dosering Traumeel tabletten

  • Kat en kleine hond: 2-3 maal daags 1 tablet
  • Middelgrote hond: 2-3 maal daags 2 tabletten
  • Grote hond: 2-3 maal daags 3 tabletten
  • Paard: 2-3 maal daags 6-10 tabletten

Aanbrengen Traumeel Gel

Tenzij anders voorgeschreven, tweemaal daags aanbrengen op de pijnlijke plekken en licht inmasseren. Zo nodig tot maximaal zesmaal daags aanbrengen.


Samenstelling Traumeel S Tabletten:

1 tablet van 301,5 mg bevat:

Arnica montana D2, Calendula officinalis D2, Hamamelis virginiana D2, Millefolium D3 telkens 15mg; Belladonna D4 75mg; Aconitum napellus D3, Mercurius solubilis D8, Hepar sulphur D8 telkens 30mg; Chamomilla D3, Symphytum officinale D8 telkens 24mg; Bellis perennis D2, Echinacea angustifolia D2, Echinacea purpurea D2 telkens 6mg; Hypericum perforatum D2 3mg. Bevat lactose.

Samenstelling Traumeel Gel:

Arnica montana D3 1,5 g; Symphytum officinale D4 0,1 g; Hypericum perforatum D6 0,09 g; Mercurius solubilis D6 0,04 g; Hepar sulphur D6 0,025 g; Aconitum napellus D1, Belladonnaa D1 aa 0,05 g; Calendula officinalis oertinctuur, Hamamelis virginiana oertinctuur aa 0,45 g; Echinacea angustifolia oertinctuur, Echinacea purpurea oertinctuur, Chamomilla oertinctuur aa 0,15 g; Bellis perennis oertinctuur 0,1 g; Millefolium oertinctuur 0,09 g. Carbomerum 980 NF, Natriumhydroxide, Aqua purificata, Ethanolum. Exc. q.s. ad 100 g.

Product ID: 639

Bijsluiter 

Voor Traumeel is een bijsluiter beschikbaar. Wij adviseren Adobe Reader voor het lezen van onze bijsluiters. Klik op onderstaande link om de bijsluiter te openen in een nieuw venster.

Traumeel bijsluiter
bijsluiter-traumeel-1.pdf (1.5 MB)
Beoordelingen voor Traumeel

Heb je ervaring met Traumeel ? Geef ons dan je mening over dit product.

“Geweldig mijn chiuaua kon zo weer lekker meelopen”

Door 

In 1 woord geweldig zeker een aanrader

“Top product”

Door 

Samen met Zeel aangeschaft voor mijn konijn die een beetje verlamd is aan zijn linker achterpoot (waarschijnlijk e. cuniculi). Het pootje was behoorlijk stram en stijf, ik zag met gebruik van beide producten na 2 dagen al verbetering. Nog steeds niet helemaal de oude maar het het rondspringen gaat langzaam maar zeker steeds een beetje beter. Echt een aanrader.

“Traumeel tabletten”

Door 

Zien verbetering bij onze hond v bijna 14 jaar, beweegt beter, en staat makkelijker op.

“Traumeel tabletten”

Door 

Zeer tevreden over dit product, werk heel goed.
Kat loopt veel beter.

“Helpt mijn chihuahua ,met artrose, de dag door”

Door 

Prettig middel, een homeopathische pijn stiller.bij kneuzingen en artrose. Mijn.chihuahua van 9 doet het er goed op. Zelf gebruik ik het ook regelmatig.

“Goed”

Door 

Traumeel lijkt snel verbetering te geven wanneer de oogjes van mijn honden rood en geïrriteerd zijn.

“gebruik dit middel al jaren voor mijn honden”

Door 

tevreden over het gebruik

“Traumeel tabletten”

Door 

Top product, al na 1 week resultaat te zien.

“Helaas”

Door 

Ik denk dat de klachten van mijn hond al te ver zijn om nog de pijn enz te verminderen wel fijn dat de mogelijkheid bestaat en ga dit zeker toepassen in de toekomst.

“ik ben er zeer tevreden over,ik heb het niet voor een dier g”

Door 

Er is verbetering bij wat ik had.misschien nog even doorgaan .
maar al anderhalf jaar last ,en er zit nu vooruit gang in.maar ik gebruikt het niet voor dier maar mezelf.

“Super!”

Door 

Mijn poes van 12 jaar heeft een hernia bij haar staart en versleten heupgewrichten.. vooral in de winter had je hier erg last van. Traumeel maakte haar wat comfortabeler en soepeler! We zijn er een tijdje mee gestopt maar we gaan nu weer beginnen omdat ze weer last heeft.

“Trailer ”

Door 

Kat met verlamde achter pootjes kan ze terug gebruiken.
Top product!

“prima spul, helpt voortreffelijk”

Door 

prima spul werkt voortreffelijk. Dierenarts dacht gewrichtsontsteking, maar 4 keer smeren en de zwelling was helemaal verdwenen. Hond liep weer goed.

“Prima product”

Door 

Ik probeer mijn huisdieren op een zo natuurlijk mogelijke manier te verzorgen en ondersteunen. Traumeel ondersteunt mijn hond na een knieoperatie op een uitstekende manier.

“Boven verwachting”

Door 

Met dit produkt vorig jaar juli gestart. 2 Tabletjes per dag voor onze Timmy met blaasgruisprobleem. Sindsdien geen enkele last meer, terwijl bij de dierenarts de kosten aardig opliepen (controle, urineonderzoek, metacam e.d.)

“Traumeel”

Door 

Pootje kat had groot abces, na 4 dagen 2x2 tabletjes, hadden we weer een slank pootje!

“bevalt goed”

Door 

Het herstelproces na een blessure verloopt sneller, de hond zit weer eerder goed in zijn/haar vel.
Wel vind ik de dosering wat laag, ik geef in het begin 3x2 tabletjes, na enkele dagen 3x1 tabletje.

“Goed”

Door 

Het duurt even voordat het product aanslaat. Maar het doet dan wel wat het moet doen. Tevens kan het naast eventuele andere middelen(ontstekingsremmer) gebruikt worden.

“Een fantastisch product”

Door 

Wat ben ik blij, dat ik achter dit product ben gekomen voor mijn kat. Hij neemt 2 maal daags een pilletje vanaf juli 2017 en tot op heden geen enkele last meer van zijn blaasontsteling.

“lijkt bewegen wat te stimuleren”

Door 

Gebruik voor 20-jarig poesje met stramme pootjes. Lijkt te stimuleren tot wat meer en wat soepeler te bewegen.

“Prima”

Door 

De gel en tabletten van Traumeel helpen prima. Door artrose aan haar kaakgewricht en een operatie aan haar kniegewricht, liep Leyla bij regenachtig of mistig weer soms jankend van de pijn door het huis. En stopte dan van ellende haar kopje onder een deken in de mand. Ze jankt nog steeds zo nu en dan, maar even een kreetje bij een verkeerde beweging. Verder is het er een stuk op vooruit gegaan, Ik geef bij de Traumeel gel (2xp.d.) en de Traumeel tabletten (3xp.d. met leverpastei) ook 1,5 Rimadyl in de ochtend en een halve voor het slapengaan.

“Goed geholpen ”

Door 

Heeft snel herstel van gekneusde rib bij mijn hond bevorderd

“Ik merk dat de pijn minder wordt, vooral op regenachtige dag”

Door 

Uitstekend. Even afwachten verder.

“zeer tevrede over het product en de levering”

Door 

Zeer tevreden product heeft zeker geholpen met het herstel.
Heb nog voldoende over zodat ik een volgende keer direct dit middel kan gaan gebruiken

“mevr.”

Door 

Ik heb Taumeel gel en tabletten gekocht voor de hond tegen de pijn van artrose in haar kaakgewricht. Heb het nu veertien dagen geprobeerd, maar ik heb begrepen dat het even duurt voor het aanslaat. De gel helpt wel, geloof ik.

“Traumeel bij gewrichtsstijfheid”

Door 

Ik geef mijn 20-jarige poes twee maal daags een fijngemaakt tablet en hoop dat het de stijfheid in haar gewrichten verlicht. Het lijkt dat ze wat gemakkelijker beweegt sinds ze de tabletten slikt.

“heel goed”

Door 

Een goed product, dat ik al een tijdje aan de hond geef. Het lopen gaat veel beter. van deze tabletten zijn ook geen bijwerkingen bekend. De tabletten helpen beter dan antibiotica van de dierenarts.

“tevreden”

Door 

Ik merkte dat honden na een operatie of trauma weer sneller 'beter in hun vel gaan zitten'

“Twijfelachtig”

Door 

Traumeel geprobeerd toen mijn hond 2 weken na een ingrijpende operatie geen reguliere pijnstilling meer verdroeg. Iedereen is er zo lovend over, maar ik vind het lastig te zeggen of het echt iets doet. Hij leek er niet bijzonder van op te knappen en nu ik na 2,5 week gestopt ben, gaat hij ook niet achteruit. Kortom, ik ben niet zo lyrisch als de meeste gebruikers :-) misschien zelf maar eens proberen

“Prima product.”

Door 

Traumeel tabletten helpen prima bij een blessure en ondanks dat het enige weken duurt.

“Lijkt iets te doen”

Door 

Onze kat krijgt dit middel nu zo'n drie weken. Het lijkt of zij iets beter in haar vel zit en wat opvalt is dat ze haar brokjes nu goed kauwt. Voorheen slikte ze deze zomaar heel door.

“Goede pijnverlichter voor de hond.”

Door 

Goed alternatief voor middel Metacam, waar onze hond van moet braken en diarree van krijgt. Wel vreemd dat de bijsluiter aangeeft dat het product voor mensen bedoeld is en er geen dosering voor hond, kat of paard in staat.

“Deze tabletten werken goed bij onze hond, ”

Door 

Onze hond had een ontsteking aan de voet. Hij kreeg Carprodyl van de dierenarts. Dit hielp wel maar als ik er mee stopte kwam het weer terug. Nu geef ik hem Traumeel tabletten en het lijkt beter te gaan

“Boven verwachting”

Door 

Werkt voortreffelijk tegen zijn regelmatig in het verleden terugkerende blaasontsteking. Eerst om de 14 dagen een kuur nu met traumeel al vanaf eind juni geen last meer (11/2 maand!!!!!)

“Traumeel tabletten ”

Door 

Werkt erg goed! Zowel de tabletten als de gel. Altijd in huis hebben als eerste hulp product!

“werk zeer goed”

Door 

mijn hond loopt weer goed

“Boven verwachting”

Door 

Kat neemt nu 14 dagen traumeel in: 2 x per dag 1 tablet. Het schijnt te werken vwb ontsteking en pijn. Ik wil dit een maand aanzien, maar vind dit al een geweldig resultaat

“Troumeel”

Door 

Het beviel goed geen bijwerking en hond heeft geen last meer
Zeertevreden

“Werkt best goed ”

Door 

Goed

“Voor duitse dog ”

Door 

Werkt goed, geef hogere dosering dan vermeld, 6 tabletten per dag

“goed”

Door 

Ik geef 2 pilletjes per dag aan een hond en het gaat heel goed met haar.

“Trauma? Traumeel!”

Door 

Mijn kat is aangereden en verlamd achtergelaten op straat. Op aanraden van een kennis Traumeel besteld en zodra deze binnen was begonnen met toedienen. De pilletjes laten zich makkelijk vermalen en door het voor mengen. Mijn kat is goed aan het genezen van een 3voudige breuk in zijn heup, hij is lief, speels en veel aanhankelijker dan voor het toedienen van Traumeel. Absolute aanrader!!

“Traumeel”

Door 

of het pijnstillend is vraag ik me af, maar zeker goede ervaringen met het sneller wegtrekken van verdikkingen/bloeduitstortingen na operatie/huidwond.

“Traumeel”

Door 

Ik ben erg tevreden mijn hond doet het er erg goed op.

“referentie traumeel”

Door 

goede ervaring met de traumeel pillen en gel

“Traumeel”

Door 

Heel erg goed, onze kat was binnen een paar dagen weer het trauma en de pijn vergeten.

“Mevrouw ”

Door 

Werkt uitstekend en snel! Absolute aanrader bij dieren ( en mensen ook trouwens) als een sprake is van spiertrauma of artroseck lachten of vergelijkbare klachten

“goed”

Door 

Geeft verlichting

“goed”

Door 

Werkt goed en snel.

“werkt goed”

Door 

Nadat onze hond rugklachten kreeg en ging braken van de reguliere medicatie op zoek gegaan naar een alternatief. Traumeel bleek een goede keus. Geen bijwerkingen maar wel duidelijk vermindering van pijn (minder hijgen, rustig liggen, makkelijker opstaan).

“PERFECT bij artrose”

Door 

Ik heb door de afgelopen 15 jaar tientallen homeopathische producten uitgeprobeerd op mijn dieren, zonder resultaat. Ik was hier dan ook nogal sceptisch over. Omdat de nieren van mijn bejaarde katten achteruit gaan kreeg ik het dringende advies van mijn dierenarts om de Metacam te minderen (dat een verwoestend effect op de nieren heeft), maar een alternatief "was er niet" volgens mijn dierenarts. Volgens een homeopaat voor dieren is dat er wel degelijk, en dat is Traumeel. Het resultaat is verbluffend. Waar mijn katten zonder Metacam kreupel liepen en stonden te piepen omdat ze de trap niet af konden, rennen ze nu in drie sprongen de hele trap op en bewegen gaat probleemloos. Ze zijn helemaal van de Metacam af. Wat een fantastisch middel is dit! Het is natuurlijk gedoe om drie pillen per dag te moeten geven, maar gelukkig is het smaakloos en eten ze het in iedere soort blikvoer probleemloos op. Ik heb spijt dat ik dit niet jaren eerder geprobeerd heb. Ik kan het aan ieder dier met artrose van harte aanbevelen.

“heel goed”

Door 

Kon tegen weinig ontstekingsremmers tegen mijn Dokter rade mij aan Traumeel te proberen ...en ja het helpt mij heel goed!!

“trauwmeel”

Door 

geef dit op aanraden van mijn dochter ,gebruik het nog niet lang genoeg om te oordelen

“traumeel”

Door 

Werkt prima voor mijn hond
pijn werd snel minder

“goed”

Door 

IK zweer bij dit product voor mens en dier!

“zeer goed!”

Door 

Zeer goede resultaten bij onze vorige hond die artrose had.
Als één van onze huidige hondjes zich pijn heeft gedaan bij bijvoorbeeld graven of wild spelen, geef ik direct traumeel en heeft zeer goed.

Gebruik het zelf ook.

Schrijf je eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten