Service
Winkelwagen
Menu

Adaptil Calm - Verdamper

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 27,05 € 24,35
(€ 507,29 / l)

 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Adaptil Verdamper

  De Adaptil Calm verdamper dient, net zoals sommige geurverspreiders, in het stopcontact gestoken te worden. De verdamper begint direct de feromonen te verspreiden. Deze zijn voor mensen niet waarneembaar, alleen voor honden. Het is daarom normaal dat u zelf niet ruikt dat de verdamper actief is. Dit product is bij uitstek geschikt om:

  • Pups te laten wennen aan hun nieuwe thuis
  • Meerdere honden in huis tegelijk te kalmeren
  • Uw hond te laten ontspannen tijdens en voorafgaand aan de jaarwisseling

  Angst en spanning

  Honden die last hebben van stresssituaties kunnen hierdoor spanning vertonen. Dit gedrag kan vertoont worden bij onweer, vuurwerk, verhuizing of de aanwezigheid van een nieuw gezinslid. Pups en volwassen honden kunnen in deze situaties ongewenst gedrag gaan vertonen zoals overmatig blaffen of likken en onzindelijk of vernielzuchtig worden. Wanneer deze situaties en dit gedrag bekend bij u zijn, kan de Adaptil verdamper uitkomst bieden.

  Adaptil verstuiver van Feromonen

  Alle melkgevende teven scheiden zogenaamde geruststellende feromonen (appeasing pheromones) uit, welke ervoor zorgen dat het nageslacht gerustgesteld wordt. Onderzoek heeft aangetoond dat de geruststellende eigenschappen van deze feromonen ook op latere leeftijd blijven bestaan. Alle Adaptil-producten (m.u.v. de tabletten) bevatten een analoog van dit natuurlijke geruststellende feromoon van de hond.

  Gebruik Adaptil Verdamper

  U dient de Adaptil verdamper in een stopcontact te plaatsen in de ruimte waar de hond het meest verblijft. Eén flacon is voldoende voor een 30 dagen durende behandeling (in een ruimte van ongeveer 50-70 m²). Adaptil is opmerkelijk effectief. Volgens de fabrikant stopt 72-85% van de honden na 1 maand met blaffen en vernielen wanneer ze alleen worden gelaten. De positieve effecten zijn al snel zichtbaar, meestal in de eerste week van de behandeling. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen de Adaptil verdamper minstens 1 maand te gebruiken, tezamen met gedragstraining.

  Naast de verdamper bestaat het Adaptil-assortiment nog uit de Adaptil spray, de Adaptil halsband en de Adaptil chews. Hieronder kunt u zien welk product het beste is in te zetten in welke situatie.


  Gebeurtenis om adaptil in te zetten: Adaptil verdamper Adaptil spray Adaptil halsband Adaptil chews
  Veranderingen in de omgeving ++
  Angst voor lawaai, onweer, vuurwerk ++ + ++
  Transport ++ +
  Verhuizing ++ + +
  Dierenarts bezoek ++
  Socialisatie ++
  Alleen thuis blijven ++ +
  Nieuw gezinslid ++ +

  Inhoud

  Adaptil Calm Verdamper en flacon 48ml.

  Adaptil navulling

  Één flacon Adaptil Calm is voldoende voor een 30 dagen durende behandeling voor een ruimte tot 70 m². Vervang daarom elke maand de flacon Adaptil Calm in de verdamper met een Adaptil Calm navulling om je hond gerust te stellen in stressvolle situaties, zoals onweer, vuurwerk, alleen thuisblijven en visite. Het vervangen van de flacon is eenvoudig: schroef de Adaptil navulling op de verdamper en plug de verdamper in het stopcontact. Het is de bedoeling om de verdamper continu ingeschakeld te houden. De fabrikant adviseert de verdamper na 5 navullingen te vervangen.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Adaptil Calm - Verdamper ervaringen
 • Is goed alleen nu stuk duurder
  Door Marjan, zaterdag 25 maart 2023

  Is goed alleen nu stuk duurder en geen navulling meer te koop

 • Angst nog niet weg
  Door Josta Liedenbaum , maandag 20 februari 2023

  Ik denk dat het wel wat helpt maar de angst is nog niet weg.

 • Niet werkend voor mijn hond.
  Door Karin, dinsdag 31 januari 2023

  Helaas werkt dit product totaal niet voor mijn hond

 • Relax
  Door Brigitte, donderdag 26 januari 2023

  Dit product werkt goed. Mijn tweede hond heeft wat last van verlatingsangst. Het geeft echt een rustgevende werking. Naast dit product gebruik ik dan tevens nog een homeopathisch rustgevend middel Wordt er zelf in de avond ook slaperig van. Mijn oudste hond die goed alleen kan zijn wordt er ook super ontspannen van.

 • Diffuser
  Door Desiree, woensdag 18 januari 2023

  Perfect… dit ga ik elk jaar gebruiken. Mij hondje was heerlijk relaxt