> Medpets op TV

Medpets op TV

Medpets op TV

Alles over Medpets

Medpets.nl is een online dierenapotheek waar u diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten eenvoudig en voordelig online kunt bestellen. Met een assortiment dat meer dan 8000 producten omvat, is Medpets.nl de grootste online dierenapotheek van Nederland. Het uitgebreide assortiment van producten voor honden, katten, paarden, kleindieren, vogels, vissen, tuindieren en boerderijdieren varieert van supplementen tot kwaliteitsvoer en accessoires. Naast Nederland is Onlinepets B.V. met Medpets.be, Medpets.de en Vetsend.co.uk ook actief in respectievelijk België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Onze merken

Het aanbod van Medpets bestaat onder andere uit de voermerken Royal Canin, Hill’s, Trovet, Sanimed, Specific, Acana of Orijen.

Naast deze populaire voermerken zijn er ook dagelijkse benodigdheden te vinden van EzyDog, Julius-K9, PeeWee en een uitgebreid speelgoedassortiment van Kong. Daarnaast vindt u er ontwormmiddelen van bijvoorbeeld Milbemax of anti-vlo en tekenmiddelen zoals Advantix.

Soms kan de gezondheid van uw dier wel wat steun gebruiken. Onder medicijnen en supplementen kunt u onder andere de merken Adaptil, Feliway en Puur vinden.

Deskundig advies

Naast een uitgebreid en voordelig assortiment kwaliteitsproducten biedt Medpets.nl u tevens deskundige en klantvriendelijke service en advies van onze dierenarts.

Deel dit artikel