Service
Winkelwagen
Menu

Voedingssupplementen voor Kleindieren

Er is een ruime keuze uit voedingssupplementen die de algehele gezondheid van jouw knaagdier ondersteunen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw dier voedingssupplementen te geven op een 100% natuurlijke basis.

Meer informatie

1 - 24 van 124 Producten

Voedingssupplementen voor Knaagdieren

De 100% natuurlijke voedingssupplementen bestaan enkel uit plantaardige bestanddelen waar geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan zijn toegevoegd. Een populair voedingssupplement is de Critical Care van Oxbow. Dit supplement is geschikt voor slecht etende kleine herbivoren, waaronder knaagdieren. Knaagdieren hebben namelijk een grote behoefte aan vezels en vitamine C. Deze twee voedingsstoffen zijn ruim voldoende aanwezig in dit voedingssupplement. Na een Critical Care kuur neemt het gewicht van je lieve knaagdier al toe en wordt de ontlasting steeds beter. Heb je een voedingssupplement nodig na een operatie? Gebruik dan de Critical Care Fine Grind. Dit voedingssupplement is namelijk geschikt voor knaagdieren die niet bereid of in staat zijn om zelf te eten als gevolg van een ziekte, operatie of ondervoeding. Zorg ervoor dat je altijd de juiste dosering gebruikt met deze producten. De doseringen zijn te vinden in het doseertabel.

Voedingssupplementen voor Konijnen

Medpets beschikt over voedingssupplementen die de algehele gezondheid van jouw konijn ondersteunen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw konijn voedingssupplementen te geven op een 100 procent natuurlijke basis. Deze voedingssupplementen bestaan enkel uit plantaardige bestanddelen waar geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan zijn toegevoegd. Een bekend supplement is de Critical Care. Dit voedingssupplement is geschikt voor slecht etende konijnen. De Critical Care Fine Grind is geschikt voor slecht etende konijnen die niet bereid of in staat zijn om zelf te eten als gevolg van een operatie, ziekte of ondervoeding. Let altijd goed op welke dosering je moet toepassen. Deze zijn in een doseertabel te vinden. Konijnen zijn gevoelig voor prikkels, dus dient de voeding met een spuit, kalm en behoedzaam toegediend te worden.