Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Phytonics HormOne

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 29,75
(€ 595,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Phytonics HormOne

  Phytonics HormOne ondersteunt de regulering van de hormoonhuishouding. Voor een goede vruchtbaarheid en de stimulering van de melkproductie.

  • Konijn: Het kan bij de rammelaar hypersexueel gedrag remmen en de bij voedster een afwijkende cyclus helpen reguleren.
  • Kat - Hond: Ondersteunt de regulering van de vrouwelijke hormoonhuishouding.
  • Paard: Te gebruiken bij overmatige gedragsveranderingen en een onregelmatige cyclus. Bij het uitblijven van hengstigheid en voor merries die slecht hengstig en lastig drachtig worden. Voor hengsten en ruinen die te veel last hebben van de mannelijke hormonen.

  Dosering

  Dosering, tenzij arts/therapeut anders voorschrijft:

  • Konijn: 2 x daags 1-2 druppels
  • Kat: 2 x daags 2-5 druppels
  • Hond: 2 x daags 5-10 druppels
  • Paard: 2 x daags 10-15 druppels

  1 ml = 20 druppels

  Als het beter gaat kun je overgaan op een onderhoudsdosering. Je kunt dan de helft van bovenstaande dosering aanhouden. Als jouw dier meer nodig lijkt te hebben, kan een dubbele dosering veilig gegeven worden. De dosering kan bij verbetering geleidelijk verlaagd worden tot een zo laag mogelijke dosering.

  Toediening

  Je kunt het product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond toedienen, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door schoon mondslijmvlies. Indien jouw dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

  Behandelingsduur

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Je kunt bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de prikkel opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is. Dit product kan blijvend worden gegeven.

  Contra indicatie:

  Niet toedienen tijdens de dracht- en lactatieperiode, tenzij de dierenarts of therapeut anders adviseert.

  Samenstelling

  Artisjok, Duizendguldenkruid, Grote engelwortel, Kalmoes, Kattenklauw, Monnikspeper, Mariadistel, Paardenbloem, Saffraan, Stinkende gouwe, Bentonite-Montmorillonite, Alcohol 48%.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Phytonics HormOne ervaringen
 • Goed
  Door G. H, vrijdag 17 mei 2024

  Voor de eerste gebruikt omdat mijn teefje dikke tepels had en duidelijk last van schijndracht Na 5 dagen geven waren de tepels geslonken

 • Ben er zeer tevreden over.
  Door Paula, zaterdag 4 mei 2024

  Ben er zeer tevreden over.

 • Goed balans
  Door Lucky, zaterdag 27 november 2021

  De hond was snel in. Balans en daardoor rustig

 • Fijn natuurlijk product
  Door Jennifer, vrijdag 30 april 2021

  Onze jonge teef had na haar eerste loopsheid wat lichte symptomen van schijndracht zoals opgezette melkklieren. Hiervoor hebben we in overleg met onze holistische dierenarts de Puur Pseudo Pregnacy gebruikt , welke ook goed geholpen heeft. Echter na een tijdje bleken de melkklieren weer opnieuw aan te zwellen. Ook had onze teef er wat last van en ging ze zichzelf veel likken. Volgens onze holistische dierenarts waren de hormonen nog steeds niet goed gezakt naar het „normale“ niveau. Veel jonge teven schijnen hier last van te hebben. Hiervoor werd ons dus de Phytonics Hormone geadviseerd. Na twee weken gebruik waren de melkklieren weer terug naar de normale grote en had onze teef ook verder geen klachten meer. Ik kan dit product zeker aan raden!

 • blij mee
  Door van Vliet, vrijdag 30 april 2021

  Mijn jonge merrie was echt de weg kwijt met de hengstigheid. Met dit erbij gaat het echt veel beter. Laat wel zien wanneer ze hengstig is, maar is weer hanteerbaar. Heel blij dat we het zo konden oplossen.