Service
Winkelwagen
Menu

Bogavital

Bogar is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verzorging van huisdieren. Bogar is opgesplitst in de lijnen Bogacare, Bogaclean, Bogadent en Bogavital die elk op hun eigen manier producten hebben voor de verzorging van je huisdier. Zo ondersteunen de producten van Bogavital de vitaliteit van je huisdier.

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er zijn helaas geen producten gevonden. Probeer de zoekfunctie of een andere categorie.

Producten voor honden

Bogavital biedt verschillend aanvullend diervoeder aan voor honden. De Relax Tabs helpen je hond te ontspannen. Voor de ondersteuning van de afweer en vitaliteit is er de Multi-Vitamin Support Dog. Om je senior hond te ondersteunen, kan je hem Balanced Aging Support van Bogavital geven. Voor soepele gewrichten zijn er de Joint Protect supplementen en ter ondersteuning van botten en pezen is de Strong Bones Support Dog van Bogavital verkrijgbaar. Ten slotte zijn er ter bijdrage aan een gezonde huid, vacht en nagels de Shiny Coat supplementen.

Pasta’s voor katten

Bogavital biedt 5 verschillende pasta’s voor katten aan, die je als beloning of over het voer kunt geven. De Shiny Coat draagt bij aan een glanzende vacht, gezonde huid en sterke nagels. Om haarballen te verminderen en te voorkomen is er de Hairball Stop pasta. Ter ondersteuning van de gewrichten en botten kan je de Joints & Bones gebruiken. Verder voor de oudere katten de Balanced Aging Cat en voor ondersteuning van het gehele immuunsysteem biedt Bogavital de Multi-Vitamin Cat aan.

Tabletten voor katten

Medpets verkoopt ook tabletten als aanvullend diervoeder voor je kat. Namelijk de Relax Tabs om je kat tijdens een spannende periode ondersteuning te bieden. Ook is er een aanvullend diervoeder om de vacht en huid te ondersteunen tijdens de rui, genaamd de Shiny Coat Forte Cat.

Filters

Sorteren

Filters

  • Prijs