Service
Winkelwagen
Menu

Konijnen speelgoed

Konijnen zijn actieve dieren. Het is belangrijk dat ze genoeg te doen hebben en zich niet gaan vervelen. Als een konijn zich verveelt neemt de kans op gezondheids- en gedragsproblemen toe.

Meer informatie

1 - 24 van 28 Producten

Om dit te voorkomen is het van belang om konijnen een uitdaging te bieden en in hun knaagbehoefte te voorzien. Met behulp van speelgoed kun je ervoor zorgen dat jouw konijn lekker zijn gang kan gaan. Zo heeft Medpets speelgoed voor zowel binnen- als buitenshuis.

Aanbod

Medpets heeft verschillende soorten speelgoed voor konijnen in het assortiment. Dit kan verschillen van verschillende speeltunnels tot aan snackballetjes, konijnententjes of puzzels. Een bekende speeltunnel is de Lief! speeltunnel. Dit speeltje is een ideale plek waar je konijn lekker kan stoeien, spelen, rusten en verstoppen. De tunnel is gemaakt van zeer zacht pluche stof waar je konijn lekker in kan liggen. Er zijn ook verschillende voer- en intelligentiespellen voor jouw konijn verkrijgbaar. Deze dagen het dier uit en stimuleren het natuurlijke instinct om op zoek te gaan naar voedsel. Denk bijvoorbeeld aan Nina Ottosson Dog Smart. Ook de puzzels van Holt Games kunnen het natuurlijke instinct een stimulans geven.