Beeztees Speelgoed

Beeztees speelgoed is speciaal ontwikkeld voor jouw huisdier. En dat is belangrijk, want ook als het om spelen gaat staat veiligheid voorop. In de Beeztees speelgoed collectie vind je een uitgebreid aanbod aan speelgoed voor verschillende huisdieren.

Beeztees speelgoed hond

Met Beeztees speelgoed voor de hond wordt spelen met je hond een feestje! Met een speeltje om te apporteren is je hond goed in beweging en kun je lekker actief bezig zijn. Ook kauwspeelgoed is een goede keuze, om het gebit van je hond te verzorgen. Zo kan je hond lekker kauwen, en wordt het gebit van je hond ook nog eens gereinigd. Daarnaast vind je in de Beeztees speelgoed collectie ook lieve knuffels en speeltjes met een piep erin.

Beeztees puppy speelgoed

Beeztees puppy speelgoed is speciaal gemaakt voor je puppy. Je hebt de keuze uit lieve knuffels waar je puppy lekker mee kan spelen of knuffelen. Dit zorgt ervoor dat je puppy zich veilig voelt bij je thuis. De Beeztees puppy geurlap kun je gebruiken om de nestgeur op te vangen. Zo kan je puppy de nestgeur ook bij jou thuis bij zich dragen, en dat zal zorgen voor een gevoel van geborgenheid. Ook kun je het gebit van je puppy verzorgen met speciaal puppy dental speelgoed.

Beeztees speelgoed kat

Beeztees speelgoed voor je kat staat garant voor urenlang speelplezier. Kies bijvoorbeeld voor leuk interactiespeelgoed, wat uitdagend is voor je kat en leuk voor jou om naar te kijken. Ook vind je tussen het Beeztees kattenspeelgoed verschillende krabspeeltjes waarmee jouw kat de nagels verzorgt. Of kies voor speeltjes waar je snoepjes in kunt verstoppen. Dit motiveert je kat extra!

Toon filters