Beeztees Voerbak

Beeztees voerbakken zijn handig in gebruik en zien er ook nog eens leuk uit. In de collectie vind je voerbakken voor honden, katten, konijnen, hamsters en cavia's. Er is dus altijd wel een voerbak die perfect bij je wensen past.

Beeztees voerbak hond

In de Beeztees collectie vind je een ruim aanbod aan voerbakken voor je hond. Of je nou op zoek bent naar een voerbak met antisliprand aan de onderkant, een verstelbare voerbak of voerbak met een leuk design, op deze pagina vind je het allemaal. Het oog wil natuurlijk ook wat, daarom hebben alle Beeztees voerbakken leuke designs die een echte aanvulling zijn op je interieur.

Beeztees voerbak kat

Naast Beeztees voerbakken voor honden, zijn er ook genoeg voerbakken voor katten. Ook deze voerbakken hebben leuke designs die perfect in je interieur passen. Daarnaast zijn de Beeztees voerbakken gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en keramiek. Zo heb je optimaal plezier van deze mooie voerbakken!

Beeztees dubbele voerbak

Een Beeztees dubbele voerbak is een handige dinerset voor honden of katten. Doordat de bakken uitneembaar zijn, vul je deze eenvoudig met water en voeding. In de Beeztees voerbakken collectie vind je ook een dubbele voerbak met morsrand, die eventueel gemorste resten eten of drinken opvangt. En doordat de voerbak in de vaatwasser kan, is deze ook nog eens makkelijk schoon te maken.