Service
Winkelwagen
Menu

Animology

Bij Medpets kun je terecht voor een reeks hondenproducten bestaande uit (droog)shampoos en sprays van het merk Animology. Het meermaals bekroonde merk Animology wordt vertrouwd door huisdiereigenaren, dierenartsen, trimmers en kampioenschap-hondenbaasjes in meer dan 50 landen over de hele wereld! Bekijk snel onze selectie op Medpets.nl!

Meer informatie

1 - 9 van 9 Producten

Shampoos

Animology telt een drietal shampoos die speciaal ontwikkeld zijn voor jouw hond. De Hair of the Dog Shampoo gaat het klitten van de vacht tegen, waar de Derma Dog Shampoo speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van je hond. Daarnaast is er ook de Dogs Body Shampoo, die geschikt is voor honden van alle vacht- en huidtypes. Elke shampoo van Animology bevat essentiële vitaminen en een conditioner om de vacht en huid van je hond optimaal te voeden.

Droogshampoos

Is jouw hond waterschuw en houdt hij absoluut niet van badderen? Dan is de Dirty Dawg Droogshampoo van Animology dé perfecte oplossing. Bij het gebruik van deze shampoo heb je geen water nodig. De droogshampoo dringt tot diep door in de vacht en verwijdert daarmee vuil en ongewenste geuren. De droogshampoos van Animology bevatten conditioner en vitamines, die een voedende werking hebben op de vacht en huid van je hond.

Sprays

Animology heeft een anti-klit spray voor honden ontwikkeld onder de naam Knot Sure Spray. Met dit product kun je eenvoudig klitten uit de vacht van je hond kammen. Regelmatig gebruik van de spray kan tevens helpen bij het voorkomen van vervilting van de vacht. Wil je de vacht van je hond schoon en fris houden, maar liever geen water gebruiken? Bekijk dan eens de Animology – Stink Bomb. De spray helpt vieze luchtjes die je hond met zich meedraagt te verminderen en is te gebruiken op ieder type vacht. Het helpt bij het behouden van een frisse geur en houdt de vacht van je hond schoon tussen wasbeurten door.

Puppy’s

Ook heeft Animology aan de kleinste viervoeters gedacht! De reeks voor puppy’s bestaat uit een shampoo, droogshampoo en een spray. De producten zijn geschikt voor pups vanaf 6 weken oud en speciaal samengesteld voor de gevoelige huid en vacht van jouw jonge harige vriend.

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Benodigdheden
  • Type benodigdheden
  • Productsoort
  • Aandoening
  • Kleur
  • Productsoort
  • Prijs