Royal Canin Obesity Management Hond
Royal Canin Obesity Management Hond
Royal Canin Obesity Management Hond
Royal Canin Obesity Management Hond

Royal Canin Obesity Management Hond

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Dieetvoer hond.

Royal Canin Obesity Management is dieetvoeding speciaal ontwikkeld voor honden met overgewicht (obesitas).

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Gratis verzending vanaf €49,-
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Kijk voor een geschikt product op de pagina Dieetvoer hond.

Royal Obesity Management verdwijnt uit het assortiment. Wij adviseren je om jouw huisdier over te zetten op Royal Canin Satiety Hond. Deze dieetvoeding heeft een bewezen betere effectiviteit ten opzichte van Royal Canin Obesity Management. De voeding kan levenslang gegeven worden.

Overgewicht

Dieren met overgewicht leven meestal korter en zijn vaak minder gezond dan dieren die een optimaal gewicht hebben. Het teveel aan lichaamsgewicht belast de botten en de gewrichten en kan reeds aanwezige aandoeningen zoals gewrichtsproblemen (artrose) verergeren. Dieren met overgewicht voelen zich bovendien vaak niet prettig, kunnen slechter tegen warmte en kunnen minder goed spelen en bewegen. Ook hebben ze vaker een verlaagde weerstand en lopen ze meer risico tijdens operatie en narcose. Doordat dieren met overgewicht minder gaan bewegen neemt het energieverbruik verder af, waardoor de problemen van overgewicht of vetzucht alleen nog maar verergeren.

Eigenschappen

Dankzij het verhoogde eiwitgehalte in Royal Canin Obesity Management kan gewichtsverlies worden bereikt terwijl de spiermassa behouden blijft. Om gewichtsverlies te bereiken dient het dier minder energie met voeding op te nemen. Royal Canin Obesity Management bevat extra vitaminen en mineralen zodat het dier deze voedingsstoffen zeker voldoende binnen krijgt. Bij een dier met overgewicht worden de gewrichten extra belast. Chondroïtinesulfaat en Glucosamine helpen de normale beweeglijkheid van de gewrichten te behouden. Essentiële vetzuren (omega-3 en omega-6) en sporenelementen (koper, zink) dragen bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht.

Streefgewicht

Het streefgewicht wordt bepaald aan de hand van het ras en de individuele hond. Het optimale gewichtsverlies is 1-3% per week (afhankelijk van mate overgewicht en geslacht). Als het streefgewicht bereikt is, kan Royal Canin Weight Control Diet (Fase 2) worden voorgeschreven om het optimale gewicht te onderhouden.

Indicaties:

  • Obesitas/overgewicht
  • Behoud van streefgewicht

Niet geschikt voor:

Royal Canin Obesity Management is niet geschikt voor pups en drachtige of zogende teven. Daarnaast is deze dieetvoeding niet geschikt voor dieren met een verhoogde energiebehoefte.

Ingrediënten droogvoer

Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, plantaardige vezels, bietenpulp, maïsgluten, tarwegluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, dierlijke vetten, mineralen, visolie, psylliumschillen en -zaden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 34%, ruw vet: 10%, ruwe celstof: 7,6%, ruwe as: 7,5%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine A: 21700.00 IE/kg, vitamine D3: 1100.00 IE/kg, E1 (ijzer): 40.00 mg/kg, E2 (jodium): 4.00 mg/kg, E4 (koper): 5.00 mg/kg, E5 (mangaan): 52.00 mg/kg, E6 (zink): 156.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.06 mg/kg.

Ingrediënten natvoer

Vlees en dierlijke bijproducten, granen, ei en eiproducten, mineralen, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, schaal- en weekdieren.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit: 7%, ruw vet: 2%, ruwe celstof: 1%, ruwe as: 1,5%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen

Vitamine D3: 95.00 IE/kg, E1 (ijzer): 7.00 mg/kg, E5 (mangaan): 2.20 mg/kg, E6 (zink): 22.00 mg/kg.

Product ID: 299
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Royal Canin Obesity Management Hond ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Afvallen
Door , 30 mei 2019

Mijn jack Russell van 14 jaar werd veel te zwaar en had ook geen interesse meer om langere stukken te wandelen. Samen met dit voer en de traumeel tabletten gaat het al een stuk beter . Hij is al een kilo afgevallen en het wandelen gaat stukken beter. Ik ben tevreden ????

Super
Door , 05 september 2017

Heel goede voeding krijgt dit al 8 jaar en ben zeer tevreden

Hond vindt het lekkerder dan Renal
Door , 25 juli 2017

Hond vindt het erg lekker. Tegen overgewicht heeft het nog niet geholpen.

Geweldig
Door , 07 april 2017

Veel vertrouwen in en erg smakelijk voor de honden dus de volgende keer een baal brokken.

Obesity hond
Door , 29 maart 2017

Hond vind ze supper lekker en haar gewicht is al positief veranderd

goede kwaliteit
Door , 15 maart 2016

beste dieet voor honden

Beoordelingen 1 - 6 van 20