Norton

Norton

Norton heeft verschillende handige benodigdheden voor paarden en pony’s in haar assortiment. Medpets heeft verschillende producten van Norton in haar webshop opgenomen. Het assortiment varieert van borstels, vliegendekens, bescherming voor de staart en poten, en halster en -touwen.

Borstels

Norton heeft verschillende borstels voor paarden of pony’s. Om de vacht te borstelen, kun je de Norton Zachte Borstel of de Norton Zweedse Roskam met Lange haren gebruiken. Met de Roskam verwijder je vuil uit de vacht en met de zachte borstel kun je de vacht schitterend laten glanzen. De zachte borstel is gemaakt van geitenharen en door met deze haren te borstelen geeft het de vacht een perfecte finishing touch! Om de hoeven goed te borstelen, kan de Norton Hoefborstel ook erg handig zijn!

Bescherming

Ook heeft Norton verschillende producten om bescherming of ondersteuning te bieden. Stekende insecten kunnen voor veel onrust zorgen bij je paard of pony. Om dit te voorkomen heeft Norton de Norton Combo Mesh Vliegendeken die extra bescherming biedt. Deze deken is verkrijgbaar in verschillende formaten. Daarnaast heeft Norton ook speciale Strijklappen die kunnen voorkomen dat de achterbenen tegen elkaar aan strijken. De speciale beschermers beschermen de kogels van je paard.

Transport

Gaat jouw paard regelmatig op transport? Dan kan een goede staartbeschermer goed van pas komen! De Staartbeschermer van Norton beschermt je paard of pony voor het beschadigingen door bijvoorbeeld schuren tijdens het transport. Door de klittenbandsluiting is deze gemakkelijk om de staart aan te brengen.

Toon filters