Medische benodigdheden voor honden

Onder de categorie medische benodigdheden voor honden zijn producten te vinden die jij kunt gebruiken nadat jouw hond bijvoorbeeld een operatie heeft ondergaan of een verwonding heeft opgelopen. Wanneer honden een verwonding oplopen bestaat er een verhoogde kans dat de wond gaat infecteren en door likken en bijten langzamer geneest. Denk hierbij aan beschermende shirts, pootbeschermers en beschermkragen. Ook heeft Medpets een groot aanbod medische hulpmiddelen. Denk hierbij aan nagelknippers, draagsystemen, lege capsules, thermometers en pillenschieters. Als laatst heeft deze categorie, Wond - EHBO als subcategorie. In deze categorie vind je allerlei soorten producten die helpen om een wondje te genezen. Denk hierbij aan gaasjes, verbanden, wondzalf of -sprays.

Merken

Er zijn verschillende bekende merken te vinden in de categorie medische benodigdheden, namelijk Medical Pet Shirt, Henry Schein, Trixie, Zenpet, Betadine, Thundershirt, Easypil en Traumeel.

Desinfecterende producten

Medpets.nl biedt diverse producten aan voor het desinfecteren en verzorgen van verwondingen bij jouw hond. Zo zijn er verschillende desinfecterende en het genezingsproces bevorderende wondsprays, wondcrèmes en wondzalven van onder andere de merken Acederm, Aluspray, Dermiel, Ecostyle, Groene Os en Puur. Deze desinfecterende producten kunnen met behulp van een medisch hulpmiddel toegediend of gefaciliteerd worden.

Beschermende kledij

Zoals al eerder verteld heeft Medpets.nl diverse producten om de verwonding van jouw hond te beschermen tegen likken en bijten zoals de beschermkragen, beschermende T-shirts, wondzalven en verschillende producten voor pootbescherming. Een bekend beschermend shirt is Medical Pet Shirt Hond. Dit shirt geeft honden voldoende bescherming na een operatie, zonder dat hij zijn bewegingsvrijheid en zicht verliest. Een bekende beschermkraag is de Comfy Cone. Deze beschermkraag is een prettig draagbare kegelvormige kraag voor je hond die ervoor zorgt dat je hond niet aan helende wonden kan likken of bijten. Pootbeschermende schoentjes kunnen bijdragen om wondjes op de voeten eerder te laten genezen. Ook geeft het bescherming aan honden die op een extreem koude oppervlakte moeten lopen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten