Service
Winkelwagen
Menu

Loopplanken

Een hondenloopplank is een plank waarmee honden gemakkelijk en veilig voertuigen kunnen in- en uitstappen. Het is vooral handig voor honden met mobiliteitsproblemen of honden die te klein zijn om gemakkelijk in een auto te springen.

Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Loopplank hond auto

Sommige hondenloopplanken zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en kunnen gemakkelijk worden opgevouwen en opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt zoals de Trixie loopplank of de Trixie Telescoop loopplank. Het gebruik van een hondenloopplank kan verwondingen bij zowel honden als hun baasjes helpen voorkomen en het vervoeren van huisdieren vergemakkelijken.

Uitschuifbare loopplank hond

Een uitschuifbare loopplank hond is een soort hondenloopplank die tot verschillende lengtes kan worden uitgeschoven of ingeklapt, waardoor hij met verschillende voertuigen of op verschillende hoogtes kan worden gebruikt. Dit soort loopplanken zijn vaak gemaakt van lichtgewicht materialen, zoals aluminium of plastic, en kunnen een antislip oppervlak hebben om honden een veilige houvast te bieden. Ze kunnen ook functies hebben zoals leuningen of onrusthekken om vallen te helpen voorkomen. Uitschuifbare loopplank honden zijn een handige optie voor mensen die een draagbare loopplank nodig hebben voor hun honden, of die de loopplank in verschillende situaties moeten gebruiken.

Waarom een hondentrap kopen?

Er zijn ook hondentrappen verkrijgbaar. Een hondentrap is een gemakkelijke en veilige manier om je huisdier te helpen bij het beklimmen van hogere oppervlakken zoals bijvoorbeeld een bank. Bijvoorbeeld de Pupstep hondentrap. Onze hondentrappen zijn licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je ze overal kunt neerzetten waar je hond ze nodig heeft. Ze zijn ook stevig en duurzaam, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze lang mee zullen gaan.

Onze hondentrappen

Onze hondentrappen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, zodat je altijd een trap kunt vinden die past bij je behoeften en de stijl van je huis. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn stevig genoeg om het gewicht van je huisdier te dragen.