Service
Winkelwagen
Menu

iDogmate

Bij iDogmate zijn ze gek op honden, en willen zij hun honden ook het allerbeste geven. Als hondenbaasjes weten we allemaal dat honden aandacht en gezelschap nodig hebben.

Meer informatie

1 - 1 van 1 Producten

Samen interactief spelen speelt daar een grote rol in. Maar het is niet altijd mogelijk om elke dag actief met elkaar te spelen, omdat je als baasje bijvoorbeeld andere belangrijke bezigheden hebt. Daarom heeft iDogmate de iDog Midi en de iDog Mini ontworpen. Dit zijn handig instelbare ballenwerpers waar jouw viervoeter zelf mee kan spelen.

Zelfstandig leren spelen

Met de iDog leer jij jouw hond zelfstandig spelen. Door de bal in het gat te laten vallen, wordt de bal weggeschoten. Als baasje kun je zelf de afstand instellen hoe ver de bal weggeschoten wordt. Met de afstandsbediening kun je het apparaat op afstand gemakkelijk bedienen. De iDog staat garant voor uren speelplezier!

Voor kleine en (middel)grote honden

De iDog is er voor verschillende hondengroottes. Zo is er voor de kleine viervoeters de iDog Mini. Deze ballenwerper kan ballen op 3,6 of 9 meter ver schieten. Voor de grotere viervoeters is er de iDog Midi. Deze grotere ballerwerper kan ballen op 3, 6, 12 en zelfs 15 meter ver weg schieten. Alle automatische ballenwerpers van iDog worden geleverd met 3 iDog ballen. Als de iDog voldoende is opgeladen, kun je hem ook zonder stopcontact gebruiken.

Filters

Sorteren

Filters

  • Dier
  • Categorie
  • Benodigdheden
  • Type benodigdheden
  • Prijs