Service
Winkelwagen
Menu

Ballenwerpers

Ballenwerpers zijn ideaal om apporteren nóg leuker te maken voor je hond. Er zijn verschillende soorten ballenwerpers en -schieters.

Meer informatie

1 - 6 van 6 Producten

De apparaten zijn leuk voor je hond om zelfstandig mee te spelen, maar kunnen ook gebruikt worden in samenspel met het baasje. In de categorie ‘Ballenwerpers’ kun je terecht voor verschillende soorten ballenwerpers en -schieters van uiteenlopende merken.

Klassieke ballenwerpers

Een ballenwerper is het perfecte hulpmiddel om apporteren extra leuk te maken, zowel voor jou als je hond! Met de ballenwerper kun je de bal nóg verder gooien, waardoor jouw harige vriend extra veel speelplezier beleeft aan het apporteerspelletje. Daarnaast is de ballenwerper ook ideaal voor jou als baasje. Dankzij dit speelgoed hoef je niet meer te bukken om de bal op te rapen. De klassieke ballenwerper heeft een lange of korte steel en een handige ‘kom’ waarmee je de bal kan oppakken.

Wil je het spelletje nog uitdagender maken voor je hond? Bekijk dan ook eens de Hyper Pet Ball Launcher. Deze ballenwerper is vormgegeven als katapult en schiet ballen tot wel 60 meter ver! Daarnaast heeft dit speeltje het handige opraapmechanisme waar de klassieke ballenwerper om bekend staat.

Automatische ballenwerpers

Ben je al bekend met de automatische ballenwerper? Deze ballenwerper is vooral geschikt als je zelf weinig tijd hebt of niet in staat bent met je hond te apporteren.

Bij automatische ballenwerpers is het de bedoeling dat je viervoeter de bal zelf terug in de opening van de machine laat vallen. Daarna zal de bal worden weggeschoten. Sommige honden snappen dit principe misschien niet gelijk, maar oefening baart kunst. Na een tijdje oefenen zal je hond dit speeltje helemaal door hebben en wordt het ongetwijfeld zijn favoriete speelmaatje!

Er bestaan verschillende soorten automatische ballenwerpers. Eén van de bekendste merken onder de automatische ballenwerpers is idog. iDog heeft twee verschillende werpers ontwikkeld. De originele iDog mini is geschikt voor kleine tot middelgrote honden en de iDog gebruik je voor je middelgrote tot grote hond. Je kunt deze apparaten op 3 verschillende werpafstanden instellen. Geen stroom, geen batterijen; de iFetch Frenzy werkt op zwaartekracht. Je hond laat de bal aan de bovenkant in de Frenzy vallen, waarna deze er langs één van de drie openingen uitrolt. Alle iFetch apparaten zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

Ballenschieters

Wil je wel graag samen een apporteerspelletje met je hond spelen, maar mag het allemaal iets extremer? Medpets heeft gave ballenschieters als de Petsafe Ball Launcher. Met het kanon kun je de favoriete bal van je viervoeter ver wegschieten. Zo hoef jij de bal zelf niet meer te werpen. Daarnaast hebben deze kanonnen ook hetzelfde handige opraapmechanisme als de klassieke ballenwerpers. Je plaatst simpelweg de loper over de bal om de bal op te rapen.

Ballenstomper

Met de stoere Beeztees fetch voetstamper schiet je ballen tot wel 50 meter ver. Je activeert de Stomper door middel van je voet, waardoor de ballen wegschieten. Hoe harder je op het luchtkussen trapt, hoe verder de bal komt.