Hondenaccessoires

Accessoires voor je hond

Een hond is meer dan alleen een gezellige huisgenoot. Een hond heeft goede verzorging nodig. Medpets heeft een zeer uitgebreid assortiment accessoires die kunnen helpen bij de verzorging van jouw hond. Denk hierbij aan kussens, nageltangen, fluitjes, beloningstasjes, poepzakjes, placemats en nog veel veel! Medpets heeft al haar producten in de accessoires categorie voor honden verdeeld in meer dan 40 verschillende productsoorten. De vier categorieën met de meeste producten zijn waakborden, opbergboxen, lampjes en adreskokers.

Opbergboxen

Medpets heeft 11 verschillende opbergboxen / voedselcontainers in het assortiment. Deze handige opbergboxen zorgen er allemaal voor dat je voer lekker kan opbergen, zodat het vers blijft. Ook verschillen ze qua grootte, kleur en vorm. Ook zijn sommige opbergboxen van metaal en andere weer van sterk kunststof. De voedselcontainers zijn zo gemaakt dat ze voedsel langer vers houden en dat het na gebruik gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Een populaire opbergbox is de Curver Petlife Voedselcontainer Hond. Deze voedselcontainer is een luchtdichte opbergbox voor al je hondenbrokken. Deze box is gemaakt van hoogwaardig kunststof en dus gemakkelijk schoon te maken.

Waakborden

Waakborden zijn er in overvloed! Deze borden kunnen bezoekers op een ludieke manier waarschuwen voor de aanwezigheid van je hond. Zo kun je deze waakborden in je tuin plaatsen, maar ook in de woonkamer. Medpets heeft 20 verschillende waakborden in het assortiment.

Lampjes

Lampjes zijn handig als je veilig over straat wilt lopen in het donker met je hond. Ook bij schemering kunnen deze lampjes helpen om jezelf en je hond beter zichtbaar te maken. Op deze website heb je de keuze uit 8 verschillende lampjes, die zijn vast te klikken aan je riem of om je hoofd gebonden kunnen worden.

Adreskokers

Adreskokers kunnen ervoor zorgen dat je altijd de adresgegevens van je dier bij je hebt. Mocht je je viervoeter ooit kwijt raken, dan kunnen vinders met behulp van de koker contact met je opnemen. Alle kokers zijn beschikbaar in leuke kleuren.

Toon filters