Accessoires voor honden

Een hond is meer dan alleen een gezellige huisgenoot. Een hond heeft goede verzorging nodig. Medpets heeft een uitgebreid assortiment accessoires dat kan helpen bij de verzorging van jouw hond.

Weglopen

Wanneer jouw hond is weggelopen, wil je hem natuurlijk zo snel mogelijk terugvinden. Met behulp van een adreskokertje kan de vinder contact met je opnemen. Deze adreskokers zijn verkrijgbaar bij Medpets.

Opbergboxen

Om het voer en de traktaties van jouw hond langer vers te houden en zo langer te kunnen bewaren, zijn er verschillende opbergboxen. Doordat deze containers luchtdicht zijn, blijven belangrijke voedingsstoffen langer goed.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten