Hill's hondenvoeding

Hill's hondenvoeding

Voor honden met aandoeningen

Het verhaal van Hill’s begint in 1939. Dierenarts Mark Morris is ervan overtuigd dat huisdieren met bepaalde problemen behandeld kunnen worden door middel van zorgvuldig samengestelde voeding. Vandaag de dag zijn er verschillende voerlijnen van Hill’s verkrijgbaar die bijdragen aan de gezondheid van jouw huisdier.

Hill’s Science Plan

Met Hill's Science Plan krijgt jouw hond een voeding die perfect in balans is en bijdraagt aan een optimale gezondheid, ongeacht de levensfase waarin de hond zich bevindt. De voedingen van Hill's Science Plan bevatten antioxidanten die het immuunsysteem van jouw hond ondersteunen.

Prescription Diet

Speciaal voor honden met een aandoening heeft Hill's Prescription Diet ontwikkeld. Dit is een breed assortiment nat- en droogvoer dat jouw hond ondersteunt wanneer hij last heeft van de urinewegen, huid, vacht, lever, het maag- en darmstelsel, de gewrichten, overgewicht of een voedselallergie.

Ideal Balance

Ideal Balance van Hill’s is een gezondheidsvoeding voor jouw hond. Het nat- en droogvoer ondersteunt de algehele gezondheid, immuniteit, huid, vacht en spijsvertering. Hill’s Ideal Balance heeft kip als enige bron van proteïne en bevat geen toegevoegde kleur-, smaak- en conserveermiddelen. Daarnaast is deze voeding vrij van maïs, tarwe en soja.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten