Hill's r/d Mini Weight Reduction - Prescription Diet - Canine
Hill's r/d Mini Weight Reduction - Prescription Diet - Canine
Hill's r/d Mini Weight Reduction - Prescription Diet - Canine
Hill's r/d Mini Weight Reduction - Prescription Diet - Canine
Hill's r/d Mini Weight Reduction - Prescription Diet - Canine

Hill's r/d Mini Weight Reduction - Prescription Diet - Canine

Hill's r/d Mini Weight Reduction Prescription Diet Canine is een dieetvoer voor kleine(re) honden met zwaarlijvigheid of overgewicht. De brokjes zijn kleiner dan de reguliere Hill's r/d Canine

Hill's R/d Mini is helaas niet meer leverbaar. Je kunt als alternatief kiezen voor de Metabolic Mini.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Overgewicht kan vervelend voor uw hond zijn en kan er ook toe leiden dat uw dier minder energie en zelfs een kortere levensduur heeft. Net als bij mensen heeft aankomen meestal te maken met overmatige calorie- en vetopname in combinatie met te weinig lichaamsbeweging. Zwaarlijvigheid kan tot ernstige aandoeningen leiden, zoals hartaandoeningen, artritis en diabetes.

Indicaties:

 • Honden met overgewicht (obesitas)
 • Honden met suikerziekte (diabetes mellitus)
 • Honden met darmproblemen die verbeteren door een hoog gehalte voedingsvezel (colitis, constipatie).

Contra-indicaties:

Hill's r/d Mini Weight Reduction is niet geschikt voor:

 • Katten
 • Pups
 • Drachtige of zogende teven
 • Honden die verzwakt, mager of uitgedroogd zijn
 • Honden met gevorderd hart-, nier-, of leverfalen.

Samenstelling:

Het hoog voedingsvezelgehalte voorziet in een verhoogd voedselvolume en daardoor voor verzadiging en vermindering van het hongergevoel. Het minimaliseert de schommelingen in bloedsuikergehalte, waardoor een verlaging van dagelijkse insulinegift bij suikerpatiënten mogelijk is. De tijdsduur van het voedseltransport door de darmen is meer gereguleerd en er wordt meer water geabsorbeerd waardoor de darmactiviteit gestimuleerd wordt.

Voedingsadvies voor Hill's r/d Mini Canine

Om het overgewicht te corrigeren, moet de hoeveelheid voeding berekend worden op basis van het geschatte ideale lichaamsgewicht (streefgewicht) en niet op het lichaamsgewicht op het moment van overgewicht.

Samenstelling

Hill's r/d Mini Weight Reduction - Droogvoer

Ingrediënten: Maïs, kip -(12%) en kalkoenmeel, maïsglutenmeel, cellulose, erwtenmeel, gedroogde bietenpulp, eiwithydrolysaat, dierlijk vet, mineralen, lijnzaad, L-carnitine, vitaminen, sporenelementen en bèta-caroteen. Met een natuurlijk antioxidant (gemengde tocoferolen).

Voedingswaarden: Eiwit: 30.9 %, Vet: 10.4 %, Koolhydraten (NFE): 32.8 %, Ruwe celstof: 12.2 %, Ruwe as: 5.6 %, Calcium: 0.87 %, Fosfor: 0.61 %, Kalium: 0.84 %, Natrium: 0.27 %, Magnesium: 0.098 %, Taurine: 0.10 %, Vitamine A: 9720 IU/kg, Vitamine C: 101 ppm, Vitamine D: 730 IU/kg, Vitamine E: 342 IU/kg, Omega-3 vetzuren: 0.24 %, Omega-6 vetzuren: 2.24 %, Bèta-caroteen: 3.82 ppm, L-carnitine: 316.6 ppm

Product ID: 2469
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Hill's r/d Mini Weight Reduction - Prescription Diet - Canine ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Tevreden
Door , 30 augustus 2019

Onze mops is 2.5 kg te zwaar en i.o.m dierenarts overgestapt op Hill's r/d mini weight reduction. Hij gebruikt het nu 3 wkn en echt gewicht verliezen is nog niet aan de orde maar hij komt ook niet aan en dat is wel bijz met deze temperaturen waardoor we weinig wandelen. Wel heeft hij meer energie en speelt vaker. Lastig om te oordelen of hij honger heeft (mops wil altijd eten). De brokjes zijn erg klein en hij kauwt er niet op maar slikt ze in 1x door. Ontlasting is erg droog en hij poept vaker dan op zijn vorige voer. Zijn vacht is wel mooier geworden lijkt het, zachter. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat.. daarom 3 sterren, want kan er nog tè weinig over zeggen.

prima product
Door , 07 juni 2018

Mijn Mopshondjes zijn goed op gewicht gekomen door dit product. De reu is 2 kg afgevallen en de teef 1.5 kg in 6 maanden tijd. En niet onbelangrijk ze vinden het erg lekker. Zo blij dat we dit voor de zomer gedaan hebben. Ze hebben helemaal geen last van de warmte.

Top
Door , 12 april 2018

Werkt niet direct maar gaat nu heel goed mijn hond is veel actieve

Te vroeg om resultaat te hebben
Door , 15 maart 2018

Hij lust ze graag maar kan nog niks zeggen over gewichtsverlies want gebruik ze nog niet zo lang

goede brokken
Door , 28 maart 2015

de hondblijft mooi op gewicht en heeft hierdoor goede ontlasting,prima

Beoordelingen 1 - 5 van 5