Happy Cat

Happy Cat

Happy Cat staat voor de hoogste kwaliteit welke in Duitsland geproduceerd wordt. De volgende kwaliteitscriteria staan bij Happy Cat hoog in het vaandel:

  • Zonder plantaardige eiwitvervangers - ruwe eiwitten uit vers geslachte dieren.
  • Zonder chemische kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.
  • Holistische gezondheid dankzij het Happy Cat Natural Life Concept (specifieke ingrediënten zoals bijv. witlof, appel, lijnzaad, gefermenteerd graan, artisjok, paardenbloem, sporenelementen)
  • Exacte voedingswaarde, aangepast aan de werkelijke behoeften van jouw kat - voorkomt overgewicht en daaraan verwante klachten.
  • Natuurlijke variatie door middel van een ruime selectie van droogvoer

Het productassortiment van Happy Cat - voor iedere kat het juiste droogvoer:

Supreme Fit & Well - voor ieder wat wils

De Supreme lijn van Happy Cat bevat voor iedere leeftijdsfase een passende voeding. Kittens kun je het droogvoer Happy Cat - Junior geven. Het bevat gevogelte, zalm en veel taurine. Voor de volwassen kat is er een ruime keuze aan Adult voer. Happy Cat heeft ook aan de ouder wordende kat gedacht. Katten boven de 10 jaar hebben andere behoeften en Happy Cat - Senior Best Age 10+ speelt in op deze behoeften (oa. licht verteerbare proteïnen). Wanneer jouw kat te zwaar is, kun je jouw kat het beste met aangepast droogvoer weer helpen om op zijn ideale gewicht te komen. Happy Cat - Adult Light met gevogelte is een lichte, vullende en toch lekker voeding met een gering vetgehalte! Happy Cat Happy Cat - Adult Large Breed heeft speciale XL brokken die de grotere kat aanmoedigen om intensief te gaan kauwen en ze zijn dus met name gunstig voor de tanden.Een nieraandoening of verminderde nierfunctie komt vaak voor bij katten. Het assortiment van Happy Cat bevat ook een dieetvoeding welke speciaal ontwikkeld is voor deze klachten. Happy Cat - Adult Niere (Nierdieet) helpt de nieren te ontzien en schadelijke uitwerkingen op de kat te verminderen.

La Cuisine - 1 eitwitbron & geen granen

Voor katten die nogal gevoelig of snel allergisch zijn (bijv. voor granen of gluten) kun je kiezen voor het graan- en glutenvrije droogvoer van La Cuisine. Dit droogvoer is verkrijgbaar in 3 smaken, namelijk gevogelte, zeevis en eend.

Minkas - basisvoeding voor een gunstige prijs

De Minkas producten bevat 2 droogvoedingen voor katten die geen specifieke klachten heeft. Een goed maar ook iets goedkoper alternatief voor de volwassen kat.

Toon filters