Paardendekens

Medpets heeft verschillende paardendekens in haar assortiment. Bijna iedere paardeneigenaar heeft er wel één; een paardendeken. Er zijn verschillende soorten dekens zoals winterdekens, regendekens, vliegendekens en zweetdekens. Dekens zijn er vooral om jouw paard bescherming te bieden, of dat nu tegen vliegen of koud weer is. Er zijn ook speciale dekens die jouw paard kunnen helpen beschermen tegen zomereczeem.

Maten

Bij het uitkiezen van je deken is naast het bekijken welk soort deken jouw paard nodig heeft, de maat ook belangrijk. Een te grote of juist te kleine deken kan het paard hinderen in zijn bewegingsvrijheid. Let bij het kiezen van de juiste maat ook op de bouw van jouw paard. Als het paard breed gebouwd is of bijvoorbeeld een lang rug heeft, kan het zijn dat jouw paard een andere maat nodig heeft. Medpets heeft verschillende soorten paardendekens in haar assortiment, in verschillende soorten en maten. Wil jij dat jouw paard goed opvalt in het donker? Dan kan de Kerbl Reflecterende Uitrijdeken erg handig zijn. Deze neon gele deken zorgt voor betere zichtbaarheid in het verkeer tijdens schemer, in het donker of bij mistige weersomstandigheden.

Wassen

Sommige dekens kun je gewoon in de wasmachine wassen. Je kunt hiervoor speciaal wasmiddel gebruiken zoals Bucas Rug Wash. Dit wasmiddel is uitermate geschikt voor het wassen van waterproof en ademende dekens en stoffen. Als je de deken niet zelf kunt wassen, kun je deze naar een dekenwasserij brengen.

Toon filters