Service
Winkelwagen
Menu
Week van de teek - Tot 25% korting op vlo- en teekbescherming! Lees meer

Brit Hondenvoer

De naam zegt het eigenlijk al. De Premium by Nature lijn van Brit is gemaakt van allemaal natuurlijke ingrediënten en is GMO- en sojavrij. Het vleesaandeel in deze voedingen varieert tussen de 45 en 60%. Deze zorgvuldig samengestelde voeding is daarmee zeer geschikt voor honden met een allergie of voedselintolerantie.

Meer informatie

1 - 24 van 54 Producten

Brit Premium by Nature

Speciaal voor honden met een hoog energieverbruik heeft Brit in deze lijn de Sport voeding ontwikkeld, zodat jouw dier alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft. Voor honden met een gevoelige spijsvertering is er de Brit Premium by Nature Sensitive en wanneer jouw viervoeter aan de zware kant is, is Brit Premium by Nature Light zeker het proberen waard.

Brit Fresh

Brit Fresh is hondenvoer met een hoog gehalte aan vers vlees en verse ingrediënten. De droge voedingen bevatten 40% vers vlees en de natvoeding maar liefst 70%. Door de diversiteit aan smaken, zit er voor elke hond wel een smaak in het assortiment die hij lust! Zo hebben ze bijvoorbeeld Turkey & PeaFish & Pumpkin en Chicken & Potato. Klinkt heerlijk toch?

Brit Care

Binnen de Brit Care lijn zijn er verschillende soorten voedingen beschikbaar. Zo zijn veel van hun voedingen gemaakt met lam en rijst. Dit vanwege de goede verteerbaarheid en toepasbaarheid zonder allergieën. Deze hypoallergene voedingen zijn verkrijgbaar voor puppy’ssenioren en alles daar tussenin!

Daarnaast is een groot deel van de voedingen van Brit Care gemaakt met zalm en aardappel. Zalm heeft veel positieve effecten door de aminozuren en omega 3-vetzuren en het gebruik van aardappel maakt deze voeding graanvrij.

Tot slot heeft Brit Care nog een aantal voedingen die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van bepaalde honden. Voor de dieren met een verhoogde activiteit is er de Brit Care Endurance en voor honden die in showconditie moeten zijn, is er zelfs de Brit Care Dog Show Champion.