Wolfsblut Hondenvoer

Wolfsblut Hondenvoer

Wolfsblut maakt natuurlijke en gezonde, maar vooral smakelijke hondenbrokken en natvoer voor jouw trouwe viervoeter. Het gezondheidsvoer bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een milieubewuste en zorgvuldige manier geproduceerd. Wolfsblut hondenvoer ondersteunt de gezondheid van jouw harige vriend met optimale voeding voor pups, volwassen en oudere honden. Daarin wordt ook onderscheid gemaakt tussen kleine en grote rassen.

Een natuurlijk dieet Wolfsblut hondenvoer

Hoewel ze al eeuwenlang tot huisdieren worden gevormd, is het spijsverteringssysteem van onze honden nauwelijks tot niet veranderd. Deze heeft eigenlijk nog steeds hetzelfde DNA als dat van de wolf; als het kon, zou jouw harige vriend dus gewoon op elanden, edelherten, bevers, konijnen, knaagdieren en vogels in het wild jagen! Tegenwoordig worden, naast dierlijke eiwitten, grote hoeveelheden koolhydraten (soms wel 80%!) toegevoegd aan het voer van je hond. Wist je dat dat hoge gehalte aan koolhydraten eigenlijk helemaal niets toevoegt aan de gezondheid van je hond?

Een eiwitrijk dieet op basis van vlees of vis is essentieel. De brokken en het natvoer van Wolfsblut zijn daarom écht gebaseerd op het natuurlijke voedsel dat een wolf zou eten. Alle voedingen zijn graan- en glutenvrij en bevatten alle belangrijke voedingsstoffen en ingrediënten die jouw viervoeter nodig heeft voor zijn gezondheid en welzijn. Uiteraard is al het voer van Wolfsblut vrij van chemische conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Hondenvoer met vlees en vis als hoofdingrediënt

De belangrijkste voedselbron van de wolf, de stamvader van onze honden, is natuurlijk vlees en vis. Wolfsblut hondenvoer besteedt dan ook ontzettend veel aandacht aan deze hoofdingrediënten. Om de beste kwaliteit te garanderen, worden de ingrediënten gehaald uit landen die de hoogste kwaliteitsnormen en internationale normen stellen. Zo is Wolfsblut Green Valley Adult een brok op basis van Nieuw-Zeelands lamsvlees. Daar zijn eindeloze groene weiden, waar de schapen het hele jaar door vrij mogen grazen. Antibiotica en groeihormonen zijn hier volledig afgeschaft. De vis in Wolfsblut Alaska Salmon Adult is op een milieuvriendelijke manier gevangen. De Alaskaanse zalm is afkomstig van visserijen die de visbestanden beschermen. Er mag slechts zoveel vis gevangen worden, als dat er terug kan groeien. Zo kan er nooit overbevissing ontstaan.

Wolfsblut

Naast vlees en vis, moest de wolf ook vitaminen, mineralen, sporenelementen, enzymen en secundaire plantaardige stoffen binnenkrijgen. Zo absorbeerde hij onder meer fruit, kruiden en groente via de maaginhoud van zijn prooidieren, maar hij ging er ook doelgericht naar op zoek. Door een samenstelling die niet alleen uit vlees of vis bestaat, maar ook uit gezond fruit, groente en kruiden, voorziet Wolfsblut hondenvoer jouw hond van alle benodigde voedingsstoffen. Wolfsblut Black Bird Adult Wet bijvoorbeeld. Een voeding die als hoofdingrediënt kalkoenvlees bevat, maar daarnaast ook rijk is aan ingrediënten als zoete aardappel, pompoen, bramen, frambozen en wilde planten. Zo weet je zeker dat jouw hond altijd een complete maaltijd voorgeschoteld krijgt!

Tijd voor traktaties!

Natuurlijk wil je je harige vriend af en toe ook verwennen met iets extra lekkers. Bijvoorbeeld met een versnapering voor onderweg, tijdens het trainen of gewoon zomaar, omdat je hond zo lief is. Wolfsblut heeft een tweetal snacks voor jouw trouwe viervoeter, geheel vrij van granen en gluten (tip: ideaal voor jouw allergische hond!). Zo zijn er de Wolfsblut Crackers. Dat zijn heerlijke hondenkoekjes boordevol vlees of vis, gecombineerd met de lekkerste groenten en superfoods. Als voorbeeld nemen we de Wolfsblut Red Rock Cracker. Deze cracker is verrijkt met kangoeroevlees, zoete aardappel, wilde planten en aardpeer. Behalve dat de koekjes erg lekker zijn, zijn ze ook nog eens bevorderend voor de gezondheid van je hond!

Is jouw hond dol op vis? Wolfsblut heeft verrukkelijke vissnacks die ongetwijfeld bij je hond in de smaak zullen vallen! De Wolfsblut Fish Minis bestaan uit 100% gedroogde kabeljauw, afkomstig uit de Noord-Atlantische Oceaan.

Wolfsblut Wild Duck: Wild Duck bestaat uit heerlijk eendenvlees en aardappelen die vitaminen, mineralen en sporenelementen bevatten. In combinatie met medicinale kruiden zoals paardenbloem, die de eetlust stimuleert, bosbessen, die ontstekingen tegengaan, anijszaden, die krampen verlichten, en fenegriek, die de eetlust stimuleert, wordt dit voer goed verdragen.

Wolfsblut Wide Plain: Wide Pain Light bestaat uit paardenvlees en zoete aardappelen, is verrijkt met vitaminen en sporenelementen en een mediterrane kruidenmengeling. De droge voeding is vetarm en ideaal voor mensen met een allergie. De Active-variant is de optimale voeding voor de beste vriend van de mens, die zich kenmerkt door kracht en uithoudingsvermogen, zoals sporthonden. Als u onderweg bent met uw hond vol energie, dan is het voer met deze samenstelling ideaal.

Wolfsblut Black Bird: Het droogvoer bestaat uit vlees van Zuid-Amerikaanse kalkoenen die opgroeien in vrije uitloop. Het is zeer populair bij de vierbenige vriend, omdat het qua smaak vergelijkbaar is met het kippenvlees dat populair is bij de hond. Het is laag in calorieën en perfect voor propere dieren. Pompoen en pastinaak leveren vitaminen en mineralen. Kruiden zoals brandnetel of paardenbloem hebben een positieve invloed op de gezondheid.

Wolfsblut Range Lamb: Het vlees van Nieuw-Zeelandse lammeren afkomstig van beweiding is zeer verteerbaar. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de productie van spiervlees. De lammeren grazen het hele jaar door en voeden zich in de zomer met vers gras en in de winter met hooi. U kunt er dus zeker van zijn dat Wolfsblut Range Lamb geen antibiotica en groeihormonen bevat. In combinatie met natuurlijke rijst, peren, bramen en appels ontdekt u een smakelijke voeding voor uw huisdier.

Wolfsblut Cold River: Met zalm en forel, zoete aardappelen en de positieve eigenschappen van meidoorn, zeewier of spirulina hebben een positief effect op de diergezondheid. Een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren, ijzer, kalium en magnesium en vitaminen zorgt voor een gevarieerde voeding en heeft een positief effect op de darmen en de spijsvertering.

Wolfsblut Wild Pacific: De Wolfsblut petfood scoort met veel zeevis, verrijkt met minerale aardappelen en een smakelijke zeesalade van zeewier en vingerknijpers. Deze samenstelling is goed verteerbaar voor viervoeters met gevoelige magen.

Bekijk snel welke voeding het beste bij jouw hond past op Medpets.nl!