Service
Winkelwagen
Menu

Vitaminthe

Kies je product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 19,30
(€ 1.930,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Vitaminthe

  Vitaminthe van Virbac is een breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten. Deze pasta is werkzaam tegen spoelwormen, zweepwormen, haakwormen en lintwormen bij honden en katten. De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden en kan tevens zonder gevaar worden toegediend aan dieren die melkgevend zijn. Vitaminthe wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam, waardoor een maximale concentratie en werkzaamheid in het maag-darmkanaal wordt bereikt. Een zo leeg mogelijk maag-darmkanaal bevordert dan ook de effectiviteit. Lintwormen worden overgebracht door vlooien. Herbesmetting wordt voorkomen door gelijktijdig met het ontwormen een grondige vlooienbestrijding toe te passen.

  Eigenschappen

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Gemakkelijk toe te dienen
  • Wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam, waardoor een maximale werkzaamheid in het maag-darmkanaal wordt bereikt.

  Dosering

  Doosje met 1 injector à 10 ml; 1 ml per 2 kg lichaamsgewicht

  1 doseerstreep op de injector = 1 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 2 kg lichaamsgewicht aan de hond of kat toegediend te worden. De injector met 10 ml is nauwkeurig te doseren voor honden en katten die minder dan 10 kg wegen. Voor pups en kittens is er een aparte injector verkrijgbaar. Deze is uitsluitend geschikt voor de 10 ml injector. Zorg er voor gebruik voor dat de ontwormpasta op kamertemperatuur is. Let op: De doseerset pup/kitten wordt geleverd zonder ontwormpasta.

  Doosje met 1 injector à 25 ml

  1 doseerstreep op de injector = 5 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 10 kg lichaamsgewicht aan de hond (of kat) toegediend te worden. De injector met 25 ml is nauwkeurig te doseren voor honden (en katten) vanaf 10 kg.

  Ter info: Als je ervoor kiest de injector van 25 ml te gebruiken voor jouw hond of kat die minder dan 10 kg weegt, is het van belang zelf nauwkeurig af te meten hoeveel Vitaminthe toegediend wordt aan jouw huisdier!

  Ingrediënten

  Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen.

  VET logo
 • Bijsluiters

Andere klanten kochten ook

Vitaminthe ervaringen
 • Goed
  Door Corina, zaterdag 23 september 2023

  Middel was makkelijk toe te dienen. Kat kwam snel weer wat aan, maar het stagneert nu weer dus ik denk dat er een herhaal kuur nodig is.

 • prima product, heb dit eerder besteld en blijft top
  Door Walraven, dinsdag 6 juni 2023

  helemaal prima

 • uitspugen
  Door lies, maandag 29 mei 2023

  de katten spuugde het weer uit.

 • Kittens moesten overgeven na toedienen
  Door Marie-Anne, donderdag 11 augustus 2022

  Bijna alle keren na toedienen (een keer na toedienen rechtstreeks in de bek en een keer door het eten) hebben ze alles uitgespuugd en hadden ze diarree. Daarnaast vonden ze het erg vies om te eten. Ik had gekozen voor dit product omdat de kittens nog geen vast voedsel aten, maar als ze dat wel doen zou ik zeker pillen aanraden.

 • Vitaminthe ontworming
  Door Yentl, vrijdag 20 mei 2022

  Tot nu toe altijd een goede ervaring met Vitaminthe