Service
Winkelwagen
Menu

NAF Magic 5 star vloeibaar

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 46,95
(€ 46,95 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending vanaf € 79
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  NAF Magic 5 star vloeibaar

  NAF Magic 5 star vloeibaar van NAF Equine is een voedingssupplement voor het kalmeren van angstige, onrustige en gespannen paarden. Ook kan het gebruikt worden ter aanvulling van een magnesiumtekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem.

  De kracht van NAF Magic 5 Star Vloeibaar zit in de combinatie van hoog bio-opneembaar magnesium met klassieke kruiden die bijdragen aan kalm en geconcentreerd gedrag. Een tekort aan magnesium leidt tot gespannen zenuwen en spieren. Het magnesiumtekort heeft een sterk verband met het rantsoen van veel paarden en het grazen op een natte, zure bodem. Sportpaarden, die hard getraind worden en veel reizen, hebben bovendien een relatief grote kans op een magnesiumtekort. Magnesium-supplementen zijn in ruime mate verkrijgbaar en worden met behoorlijk veel succes bijgevoerd. Door de toevoeging van kruiden die bekend staan om hun rustgevende, ontspannende en concentratie-verhogende werking overtreffen de resultaten van NAF Magic 5 Star andere magnesium-supplementen in hoge mate.

  Bij spanning en gespannen gedrag zullen eerst de oorzaken grondig onderzocht moeten worden. Wanneer blijkt dat er geen duidelijke spannigs-factoren meespelen, kan de oplossing zeker gezocht worden in voedingssupplementen. Magnesium is een cruciaal element in het lichaam en speelt een belangrijke rol bij de samentrekking van de spieren. Een van de tekenen van een tekort aan magnesium is spanning in de spieren. Andere symptomen zijn gespannen gedrag, weinig eetlust en zweten. De spanning van hard werken en regelmatig reizen, evenals de zoogperiode van merries, verhoogt de kans op een magnesiumtekort. Gras dat snel groeit bevat naar verhouding weinig magnesium, maar wel veel kalium. Kalium vermindert de opname van magnesium.Zo kan een gedragswijziging in het voorjaar zeker het gevolg zijn van een gebrek aan magnesium in de voeding.

  Aangezien paarden in de vrije natuur de beschikking hebben over zeer veel kruiden en ze naar behoefte belangrijke stoffen voor spier- en zenuwstelsel op kunnen nemen, is enkel magnesium toevoegen aan het dieet vaak niet voldoende. NAF Magic 5 Star Vloeibaar bevat naast magnesium dan ook een geraffineerd mengsel van kruiden die in de klassieke kruidengeneeskunde gebruikt worden om gespannen gedrag te verminderen.

  NAF Magic 5 star is ook verkrijgbaar in de vorm van een poeder: NAF Magic 5 star poeder. Voor een goede darmwerking zijn aan het poeder ook nog pre- en probiotica toegevoegd.

  Gebruik

  Voor angstige, onrustige en gespannen paarden en/of pony's. En voor de aanvulling van magnesium bij een tekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem.

  • Hoge dosering 50 ml per dag. De hoge dosering kan gegeven worden gedurende 3-10 dagen in geval van acute spannende situaties, zoals onder andere wedstrijden, scheren, trailervervoer.
  • Onderhoud 25 ml per dag. U kunt het gebruik aanpassen aan de behoefte van uw paard of pony. NAF Magic 5 Star Vloeibaar kan langdurig dagelijks bijgevoerd worden.

  Goed schudden voor gebruik.et product kan door voer gegeven worden, ofwel met een spuit in de mond.

  Een verpakking van 1 liter is bij een dagelijkse dosering van 25 ml per dag voldoende voor circa 40 dagen.

  Bij extra spanning kunt u ter versterking van het effect een NAF Instant Magic injector geven: NAF Instant Magic.

  Samenstelling

  Water, Magnesium chloride.

  Toevoegingen

  Sensoriële: Kawa-Kawa tinctuur, Sint Janskruid tinctuur, Passiflora incarnata extract, Pepermunt tinctuur.

  Bewaaradvies

  Afgesloten bewaren op een koele, droge plek bij kamertemperatuur.

  Overig

  Aanvullend diervoeder voor paarden. Uitsluitend bedoeld voor gebruik bij paarden.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

NAF Magic 5 star vloeibaar ervaringen

Heb je ervaring met NAF Magic 5 star vloeibaar ? Geef jouw mening over dit product

Schrijf jouw eigen review