Medicijnen - Supplementen

Medicijnen en supplementen voor vogels

Medpets beschikt over diverse medicijnen voor vogels. Dit betreft bijvoorbeeld medicijnen voor pijnstilling en ontstekingsremming. Daarnaast zijn er ook producten voor oogverzorging en de ondersteuning van het maag-darmkanaal.

Ontworming en anti-parasitaire middelen

Vogels kunnen last krijgen van parasieten zoals bijvoorbeeld luizen en mijten. Medpets beschikt over diverse antiparasitaire middelen ter bestrijding van bloedluis, luchtpijpmijt en luchtzakmijt. Ook is wormbestrijding soms noodzakelijk. Daarvoor zijn diversen anti-wormmiddelen beschikbaar.

Voedingssupplementen

Medpets beschikt ook over diverse voedingssupplementen voor vogels. Bijvoorbeeld specifieke supplementen voor herstel een gezonde huid- en vachtconditie, gezonde luchtwegen en verlichting bij klachten. Je kunt ook kiezen voor de algehele aanvulling van vitaminen en mineralen.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten