Service
Winkelwagen
Menu

Konijnen snacks

Medpets heeft verschillende snacks voor konijnen in haar assortiment, van onder andere de merken JR Farm, Bunny Nature en Esve. Perfect om je harige vriendje eens goed mee te verwennen! Zo zijn er heerlijke snacks met (gedroogd) hooi en verschillende lekkernijen om lekker aan te knabbelen.

Meer informatie

1 - 24 van 90 Producten

Hooisnacks

Elk konijn kun je blij maken met een heerlijke portie hooi, daarom heeft Medpets verschillende hooisnacks voor konijnen in haar assortiment. Zo kun je het verblijf van je konijn opleuken met het Esve Lentehuis. Dit leuke natuurlijke konijnenhuis is gemaakt van gedroogd hooi en heeft een heerlijk worteldak. Hierdoor kan er lekker geknaagd worden aan het lentehuis! Daarnaast is er van JR Farm ook een leuk Hooiblok. Dit Hooiblok is gevuld met smakelijk weidehooi en meelwormen of bloemen.

Groente- en fruitsnacks

Wordt jouw konijn ook zo enthousiast van een lekker stukje groente of fruit? Speciaal voor konijnen is er de Esve Topping of de JR Farm Fruit Chips. Dit zijn heerlijk gedroogde stukjes groente of fruit. Deze snacks zijn gedroogd, zodat ze de meeste vitamines behouden. Wil jij jouw konijn net wat meer variatie bieden? Dan is de JR Farm Fruitsalade een exclusieve snackmix om heerlijk van te snoepen!

Bunny Nature

Bunny Nature heeft verschillende snacks voor konijnen die knapperig en gezond zijn! Om je konijn een ware traktatie te geven, die ook nog eens verantwoord is! Bunny Nature heeft verschillende snacks die speciaal zijn gemaakt voor konijnen. Deze exclusieve snacks zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zodat jouw konijn op een verantwoorde manier kan genieten van lekkernijen.

Bunny Nature Botanicals

Wil jij jouw konijn een speciale snack aanbieden? Dan is de Bunny Nature All Nature Mid Mix Botanicals een zeer geschikte traktatie! Deze heerlijke Botanicals zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn perfect te mengen met het standaard voer. Daarnaast zijn deze natuurlijke mixen ook perfect aan te bieden als snack!

Knaagsnack

Konijnen knagen graag, daarom kun je als baasje lekkere knaagsnacks aanbieden. Medpets heeft verschillende knaagsnacks voor konijnen in haar assortiment. Deze snacks kun je gemakkelijk in de kooi plaatsen. De Esve Knaagdiersticks Graanvrij zijn heerlijke knaagsticks voor konijnen. Deze graanvrije sticks mag je één keer per week aanbieden en zijn in de smaken groente, kruiden en fruit beschikbaar.

Behoud van goede lengte tanden

Voor konijnen is het belangrijk om te knagen, om de tanden op goede lengte te houden. Met de Chew Chew Knaagdier Hertengewei Stukjes draag je als baasje bij aan de natuurlijke knaagbehoefte van een konijn. Hertengeweien bevatten veel mineraal- en voedingsstoffen zoals calcium, fosfor, kalium, magnesium, collageen, lipiden en glucosamine. Deze geweien zijn afkomstig van wilde herten die ieder jaar hun gewei afstoten in de bossen van Slowakije. Laat het knabbelplezier maar beginnen!