Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Speelgoed voor Kleindieren

Wist je dat er ook veel speelgoed is om jouw knaagdier te amuseren? Medpets heeft verschillend speelgoed voor knaagdieren in haar assortiment. Knaagdieren zijn namelijk nieuwsgierige en actieve dieren.

Meer informatie

1 - 24 van 51 Producten

Als jouw knager in een kooi leeft, kun je met verschillend speelgoed zorgen dat hij zich niet hoeft te vervelen! Knaagdieren vinden het namelijk hartstikke leuk om te sjouwen en te knagen aan verschillend leuke speeltjes.

Speelballen

Veel speelgoed voor knaagdieren is gemaakt van natuurlijk materiaal, zodat er op geknaagd kan worden. Zo zijn er verschillende natuurlijke speelballetjes, zoals de Esve Weide Hooibal. Deze natuurlijke bal van wilgenhout is gevuld met smakelijk hooi. Zo zijn er ook verschillende gevlochten balletjes om jouw knaagdier bezig te houden. Wil jij dat jouw knaagdier actief blijft? Vul dan de Beeztees Snackbal met heerlijke snoepjes. Jouw knager moet de bal in beweging krijgen, zodat de snoepjes eruit vallen!

Leuke huisjes en holletjes

Knaagdieren creëren graag hun eigen knusse plekje. Gun jij jouw knaagdier een fijn eigen plekje van natuurlijk materiaal? Het Esve Lentehuis en Esve Lenterol zijn leuke schuilplekjes van natuurlijk materiaal . Perfect om te spelen, rusten en knagen tegelijk! Medpets heeft nog veel meer leuke huisjes of schuilplekjes in haar assortiment. Welke past het beste bij jouw knager?

Uitdagende spelletjes

Knaagdieren zijn slimmer dan je denkt. Daag jouw knaagdier uit met een uitdagend spelletje zoals de Trixie Snack Cube. In dit leuke spelletje kun je verschillende snacks verstoppen. Weet jouw knaagdier ze allemaal teug te vinden? Je zult verbaasd zijn hoe slim jouw knager is!

Wil jij jouw knager graag vermaken? Bekijk dan hieronder het volledige assortiment aan speelgoed voor knaagdieren.