Kleindieren

Ook voor kleinere huisdieren, zoals konijnen, knaagdieren, reptielen en amfibieën ben je bij Medpets.nl aan het juiste adres! Ons uitgebreide assortiment bestaat onder meer uit geneesmiddelen, voer, verzorgingsproducten, benodigdheden en meer!

Hygiëne – Omgeving

Voor jezelf

Nadat jij of je kinderen lekker hebben geknuffeld met jullie geliefde dier, is het verstandig om de handen te wassen. Dieren kunnen immers ziektekiemen met zich meedragen. De kans dat je er daadwerkelijk ziek van wordt is klein, maar voorkomen is altijd beter dan genezen!

Voor je dier

Natuurlijk wil je ook je dier beschermen tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan ongedierte als vliegen, vlooien en teken. De Stop! Animal Bodyguard Vlooienshampoo bestaat uit een natuurlijke formule die jouw konijn, cavia, hamster of fret kan beschermen tegen vlooien en teken. De pels of vacht van je knager of konijn is vaak een verzamelplaats voor vuil, allergenen en schadelijke micro-organismen. De All Friends Animal Allergen Spray is een probiotische allergenen spray die actief allergenen verwijdert, zorgt voor een gezonde microflora in de omgeving en het risico op ziektekiemen verlaagt.

Voor de omgeving

Het verblijf van je huisdier kan een broedplaats zijn voor ongedierte, bacteriën en ongewenste geurtjes. Reinig daarom regelmatig het dierenverblijf met een schoonmaakmiddel als Capturine Pets Bio-Cleaning. Dit biologische schoonmaakmiddel is onschadelijk voor mens, dier en milieu. Heeft jouw huisdier zelf een ongelukje gehad? Met Odorcide verwijder je nare geurtjes van bijvoorbeeld urine, uitwerpselen of braaksel.

Knaagdieren en konijnen

Zoek je een bepaalde soort voeding voor je knager of konijn, of wil je hem verwennen met wat lekkers? Bij Medpets vind je een grote selectie voedingen en traktaties, speciaal voor jouw huisdier. Ook wanneer je jouw kleine dier wat extra wil ondersteunen, vind je hier verschillende medicijnen en voedingssupplementen ter ondersteuning van de gezondheid. Zo zijn er onder andere de Cisaral Drops die de darmgezondheid van jouw knager of konijn kunnen bevorderen.

Is het hok van je konijn of de kooi van jouw knager volledig uitgerust met alle benodigdheden die hij nodig heeft? Bij Medpets kun je terecht voor allerlei soorten bodembedekkers, accessoires en andere toebehoren voor in het dierenverblijf. Natuurlijk mag een tijdverdrijvend speeltje daar niet bij ontbreken. Met het smakelijke Esve Lentehuis verveelt jouw huisdier zich geen moment!

Reptielen – Amfibieën

Medpets beschikt ook over diverse geneesmiddelen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor reptielen en amfibieën. Heb je de gave producten van Exo Terra al bekeken? Hier vind je alle toebehoren voor het terrarium, waaronder rivierzand, bodembedekkers, rotsen, planten, filters, thermometers, luchtvochtigheidmeters en andere handigheden.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten