Service
Winkelwagen
Menu
Profiteer nu tijdelijk van 10% korting op snacks met kortingscode MEDPETSEK10 Lees meer

Adventskalender voor Katten

Wil jij jouw kat betrekken in de feestvreugde rondom Kerstmis? Tel samen af naar Kerst met de katten adventskalender. Met deze musthave voor katten tel je samen af naar Kerstmis. Vanaf 1 december kan het aftellen beginnen, met elke dag een heerlijke traktatie.

Meer informatie

Geen producten gevonden

Er zijn helaas geen producten gevonden. Probeer de zoekfunctie of een andere categorie.

Hoe werkt een adventskalender voor katten

Een adventskalender heeft veel deurtjes, waarvan elke dag in aanloop naar kerst een deurtje geopend mag worden. Achter elk deurtje zit een heerlijke traktatie verstopt voor de kat. Door elke dag samen een deurtje te openen, creëer je een speciale band tussen jullie twee. Daarnaast is het elke dag weer een verrassing wat voor lekkere traktatie verstopt zit achter het deurtje. Laat het kerstfeest maar beginnen!

Assortiment katten adventskalenders

Medpets heeft verschillende adventskalenders voor katten in haar assortiment, waaronder de Trixie Adventskalender Kat Premio. Deze adventskalender voor katten van Trixie is gevuld met 9 verschillende snacks. Medpets heeft buiten de Adventskalender Kat ook de Trixie Premio Adventskalender Hond en de Trixie Adventskalender Kleindier. De voorzijde van deze adventskalenders zijn voorzien van een prachtige foto.

Ga jij samen aftellen op 1 december? Bekijk dan snel het assortiment aan adventskalenders bij Medpets!