Hondenmanden en hondenkussens

Honden hebben net als mensen rust nodig en wat is er dan heerlijker dan in een zachte, comfortabele hondenmand te liggen of op een zacht hondenkussen. De reguliere hondenmand is passé en maakt plaats voor onder andere de zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmanden en kussens, orthopedische hondenkussens en meer.

Orthopedische hondenmanden en kussens

Verschillende hondenmanden en hondenkussens uit het assortiment zijn orthopedisch van aard. Memory Foam, ook wel dicht verkruimeld geheugenschuim genoemd, is een speciale vulling die zich aan de vorm en de lichaamstemperatuur van de hond aanpast. Het gewicht van de hond wordt gelijkmatig over het hondenkussen verdeeld waardoor de druk op wervelkolom en gewrichten afneemt. Ideaal voor honden die lijden aan artrose of andere problemen hebben met hun gewrichten. Een orthopedisch hondenkussen is ook geschikt voor zeer actieve, grote of zware honden, senioren en honden die herstellende zijn. Memory Foam komt steeds weer in de oorspronkelijke vorm terug waardoor het zich ook steeds weer perfect aan de hond aanpast, hoe de hond ook gaat liggen.

Zelfverwarmende hondenmanden- en kussens

Om jouw hond lekker te verwennen kan je kiezen voor een heerlijk warme hondenmand of hondenkussen. Een zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmand of hondenkussen is gevuld met dicht schuimrubber en bevat warme luchtzakjes die isolerend werken. De folielaag in het kussen of de mand reflecteert de lichaamswarmte van jouw hond.

Overige hondenmanden en hondenkussens

Medpets heeft naast de orthopedische en zelfverwarmende manden en kussens ook andere hondenmanden en kussens in het assortiment zoals onder andere een heerlijk zacht, comfortabel ligkussen met faux fleece, kunstleer of bijvoorbeeld het Vetbed Gold voor honden met allergieën.

Verschillende hondenmanden en kussens zijn voorzien van een anti-slip onderzijde, zodat de hondenmand of het hondenkussen niet snel van zijn plaats verschuift. Ook is de hoes van verschillende manden en kussens afneembaar en is daardoor mee te wassen in de wasmachine.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten