Holt Games

Bij Holt Games vinden ze de band tussen het baasje en het huisdier erg belangrijk. Daar hoort volgens het familiebedrijf Holt Games aandacht en uitdaging bij. Als huisdierenbaasjes viel het hun op dat een lichamelijke activiteit niet altijd uitdagend genoeg is om verveling tegen te gaan. Daarom is Holt Games begonnen met het ontwikkelen van activiteitenspelletjes die huisdieren een breinbrekende en actieve uitdaging tegelijkertijd biedt.

Veel activiteitenspelletjes voor honden zijn gemaakt van plastic of een andere vorm hiervan. Het heeft vaak vrolijke kleuren, maar is voor huisdieren niet altijd fijn om mee te spelen. Bij Holt Games vinden ze dat producten voor dieren zoveel mogelijk moeten bestaan uit natuurlijke producten. Daarom zijn alle Holt Games gemaakt van natuurlijk MDF materiaal dat van hoge kwaliteit is.

Uitdagende puzzels

Holt Games heeft verschillende leuke spelletjes voor huisdieren ontworpen die het instinct prikkelen. Deze puzzels zijn geschikt voor honden, katten en konijnen. In de verschillende puzzels van Holt Games verstop je als baasjes smakelijke snacks. Je huisdier zal op zoek gaan naar de snoepjes en tegelijkertijd de uitdagende puzzel oplossen. In het begin kan jij jouw huisdier natuurlijk op weg helpen, zodat het oplossen wat gemakkelijker gaat. Als baasje kan je bijvoorbeeld verschillende handelingen laten zien. Vervolgens kunnen de snuit en de poten ingezet worden om de heerlijke snoepjes te bemachtigen. Je zult versteld staan hoe slim jouw huisdier is! Gaan jullie samen de uitdaging aan?

Holt Games heeft 3 leuke puzzels ontworpen:

  • Holt Games – Tortuga
  • Holt Games – Holt
  • Holt Games – Spot

Holt Games – Tortuga

Voor de beginnende speler (niveau 2) is Holt Games – Tortuga een verrassende uitdaging. Bij dit spelletje moet je de zeshoek naar achteren schuiven en vervolgens draaien om het heerlijke snoepje te bemachtigen. Het moeilijkste bij dit spelletje is de allereerste zeshoek. Laat als baasje daarom goed zien hoe het moet, zodat de puzzel gemakkelijker op te lossen is.

Holt Games – Holt

De Holt Games – Holt kan je op meerdere manieren oplossen. Hierdoor is deze puzzel zeer geschikt voor een beginnende puzzelaar (niveau 2). Met een poot of snuit kan jouw huisdier de schuifjes verplaatsen. Het schuiven wordt beloond met lekkere verstopte snoepjes. Weet jouw slimme huisdier ze allemaal te vinden?

Holt Games – Spot

Voor de gevorderde puzzelaar (niveau 3) onder de huisdieren is er de Holt Games – Spot. Deze puzzel bestaat uit zeshoeken en dubbele draaischrijven. Door verschillende schuif- en draaibewegingen te maken, vindt jouw huisdier uiteindelijk de verstopte snoepjes. Geschikt voor de échte breinbrekers!

Toon filters