Service
Winkelwagen
Menu

Hilton Herbs Tranquility for Dogs

Kies je product (2 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 33,15
(€ 265,20 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Hilton Herbs Tranquility for Dogs

  Het aanvullend diervoeder ondersteunt uw angstige of gespannen hond op een natuurlijke manier door middel van de kruidenmix. De specifiek geselecteerde kruiden zorgen voor een natuurlijke ontspanning zonder versuffing. Het supplement kan ingezet worden bij angst en spannende situaties als auto rijden, verhuizen en angsttraining.

  Belangrijke voordelen

  • Ondersteunt bij spanning, nervositeit en angst
  • Werkt ontspannend en niet versuffend
  • Draagt bij aan een gebalanceerde zenuwprikkeling

  Dosering

  Tranquility (poedervorm): Per 5 kg lichaamsgewicht dient u dagelijks een half schepje over het voer te geven. Het doseerschepje (2.5 ml) is inbegrepen in de verpakking.

  Tranquility Gold (vloeibaar): Per 5 kg lichaamsgewicht dient u dagelijks 2 ml over het voer te geven.

  Samenstelling

  Tranquility: valeriaan, verbena, glidkruid, matricaria chamomilla bloemen, meidoorn, heemst, moerasspirea.

  Tranquility Gold: 1: 3 tincturen van valeriaan, kalotje, vervain kruid, kamillebloemen, marshmallow wortel, hagedoorn vruchten, moerasspirea kruid en appelciderazijn.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Hilton Herbs Tranquility for Dogs ervaringen
 • Heel fijn product voor onrustige honden
  Door Machtilda, zaterdag 30 november 2019

  Gebruik dit product nu anderhalf jaar en het werkt perfect bestel dit alleen bij metspets hoop dat metpets dit in voorraad houd inverband met brexid omdst het product uit engeland komt

 • moeilijk te beoordelen
  Door M., dinsdag 15 mei 2018

  Jammer dat het erg zuur is ivm inname voor hond. We hebben een alles eter, maar hier heeft hij moeite mee. Indruk dat onze hond iets minder adhd was met de inname. We zijn er mee gestopt ivm enorme haaruitval. Of dat van de suspensie komt weet je nooit zeker, maar voor ons een reden om er niet mee door te gaan.

 • Heel goed werkzaam!
  Door Sheila Van Nieuwenhoven, woensdag 21 maart 2018

  Ons hondje is erg nerveus en heel gauw overprikkeld!Gaat stuk beter, heeft wel enige weekjes geduurd, komt ook omdat dit een vloeibare kruidenmix is!We hebben eerst geprobeerd met 2 x 2, later 2 x 2,5, terwijl ze totaal 8 mag!Maar met 2 x 2,5 gaat het ook goed, is kwestie van uitproberen!Wij zijn tevreden!

 • Fantastisch
  Door Daisy, zondag 4 februari 2018

  Ik ben heel blij dat ik dit product gevonden heb. Mijn hond is nerveus en heel angstig voor verkeer. Ik heb eerst andere bekende producten geprobeerd. Allen deden niks voor haar. Toen ik Tranquility Gold (vloeibare vorm) gaf zag ik vrij snel verbetering. Ze wordt er een stuk minder nerveus van. Het is inderdaad zuur, maar mijn hond vindt het juist heerlijk. Heb ook 1x de droge kruidenmix van Hilton Herbs geprobeerd, maar deze werkte minder goed voor mijn hond. Ik ben toen weer met de vloeibare Hilton Herbs begonnen en al snel zag ik weer verbetering. Na veel middelen geprobeerd te hebben ben ik er van overtuigd dat je gewoon verschillende dingen moet proberen en moet kijken wat aanslaat bij jouw hond. De ene hond zal goed reageren op bijvoorbeeld Groene Os en mijn hond reageert dus erg goed op Hilton Herbs. Ben er super blij mee!

 • Azijn
  Door Petra, zondag 30 juli 2017

  Het ruikt en smaakt naar azijn en de hond eet zijn eten er niet mee. Ik gebruik verse pens, dus dat zou wel wat moeten verbloemen maar ze eet niet.