Service
Winkelwagen
Menu
Nu gratis verzending bij aankoop van een Hill’s product met kortingscode GRATISVERZENDING Lees meer

Hilton Herbs Easy Mare for Horses

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 42,10
(€ 42,10 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Hilton Herbs ondergaat een verpakkingsverandering. De emmers worden vervangen door papieren verpakkingen om het milieu te sparen.

  Hilton Herbs Easy Mare for Horses

  Hilton Herbs Easy Mare is een aanvullend diervoeder dat de hormoonspiegel van uw paard ondersteunt. Als een merrie hengstig is, kan haar gedrag veranderen. Dit kan zich onder andere uiten in overmatige veranderingen in het gedrag of de gevoeligheid van het paard. Sommige merrie's vertonen deze symptomen niet of in verminderde mate, andere merries reageren sterk op de hormonale veranderingen. Easy Mare bevat onder andere monnikspeper zaden en valeriaan en ondersteunt de natuurlijke cyclus van de merrie. Daarnaast draagt het bij aan de ontspanning van het dier.

  Tips Het wordt aanbevolen om bij aanvang van het gebruik van dit supplement de vloeibare versie, Hilton Herbs Easy Mare Gold, te gebruiken. Deze vloeibare versie van Easy Mare wordt namelijk makkelijker opgenomen door het paard. Het wordt niet aanbevolen om beide supplementen naast elkaar te gebruiken. Voor algemene spanningsklachten bij paarden kunt u Hilton Herbs Calm & Collected gebruiken.

  Gerbruik

  U kunt Hilton Herbs Easy Mare dagelijks aan het voer van uw paard of pony toevoegen. Indien nodig kunt u de benodigde hoeveelheid over twee maaltijden verspreiden. De emmer is voorzien van een 50ml maatschepje. Eén vol schepje staat gelijk aan 13,76 gram Easy Mare. De hoeveelheden in onderstaande tabel zijn slechts een indicatie; de benodigde hoeveelheid kan per paard afwijken. Let bij het kiezen van de juiste dosering ook op het type paard dat u heeft.

  Hoeveel Hilton Herbs Easy Mare mag ik mijn paard dagelijks geven?
  Stokmaat paard Hoeveelheid Easy Mare Hoeveelheid Easy Mare Gold
  tot 1.27 m 1 schepje 10 ml
  1.27 m - 1.47 m 2 schepjes 20 ml
  1.48 - 1.58 m 3 schepjes 25 ml
  1.59 - 1.68 m 4 schepjes 30 ml
  meer dan 1.69 m 4 schepjes 40 ml

  Inhoud

  Emmer van 1 kg

  Samenstelling

  Hilton Herbs Easy Mare: moninkspeper zaden, valeriaan, mariadistel zaden, kamille, Gelderse roos, verbana, duizendblad. Hilton Herbs Easy Mare Gold: 1:3 tincturen moninkspeper zaden, valeriaan, mariadistel zaden, kamille, Gelderse roos, verbana, duizendblad, appelazijn.

  VET logo

Andere klanten kochten ook

Hilton Herbs Easy Mare for Horses ervaringen
 • Vies
  Door Andrea, dinsdag 22 februari 2022

  Mijn pony laat t liggen. Geprobeerd te mengen met appelmoes maar zelfs dan eet ze t niet op.

 • Fantastisch
  Door Wendy, zondag 13 februari 2022

  Ik ben hier super blij mee. Het is tot nu toe ook het enige wat echt helpt

 • Hilton Herbs Easy Mare
  Door Martellie Heuvelmans, woensdag 1 december 2021

  Onze merrie staat al 3 jaar in de zelfde groep maar naar haar laatste hengstigheid werd ze vervelend naar de andere merrie en claimde de ruin in de groep waardoor ze apart moest staan. Nu staan ze weer met z'n allen bij elkaar. Dus voor ons werkt het prima !

 • Super
  Door Liesbeth , maandag 15 mei 2017

  Zocht al langer een vervangend product met moninkspeper voor onze merrie. We voeren dit nu een aantal weken en nu is ze hengstig geworden, haar gedrag is echt een heel stuk prettiger. Veel veiliger voor onze kinderen.

 • Geen werking
  Door C., woensdag 10 mei 2017

  Mijn merrie heeft last van hevige hengstigheid, en ik hoopte dit met Moody mare te verminderen. Ik geef het haar elke dag al 3 weken, en het lijkt weinig effect te hebben.