Service
Winkelwagen
Menu

Edgard & Cooper Kattenvoer

Miauww!

Wij zijn Ella & Charlie, twee hele lieve katten die soms wel houden van een beetje kattenkwaad. Edgard is onze grote broer en wij smulden wel eens wat lekkers uit Edgard zijn voerbak. Nu hoeft dat niet meer want Edgard & Cooper heeft nu ook overheerlijk lekker kattenvoer! In dit kattenvoer zit superveel vers vlees of verse vis met extra veel natuurlijke ingrediënten zoals bloemen, kruiden en bessen!

Meer informatie

1 - 23 van 23 Producten

Vers en Graanvrij

Het volledige katten assortiment is graanvrij en bevat geen vleesmeel. Vlees – of vismeel verteert vaak moeilijker waardoor de ontlasting vaak niet helemaal optimaal is. Dit is nu verleden tijd, het kattenvoer van Edgard & Cooper is van nature makkelijk te verteren. Door het gebruik van veel vers vlees of verse vis en natuurlijke ingrediënten blijft jouw pluizenbol zo gezond als een vis! De voedingstoffen die de kat nodig heeft worden vooral gehaald uit het vlees maar met de natuurlijke extra’s hebben ze een lekkere bonus. Hallooo kieskeurige pluizenbollen..!! De sterke geur van het verse vlees of vis maakt de voeding onweerstaanbaar lekker, geen tijd meer voor restjes!

Edgard & Cooper

Kattenbrokjes

Wist je al dat katten carnivoren zijn? Daarom heeft Edgard & Cooper kattenbrokjes gemaakt die voor 60% uit vers vlees of verse vis bestaan! De brokjes worden langzaam en op lage temperatuur gebakken. De natuurlijke ingrediënten worden op deze manier goed bewaard zodat de brokjes nog lekkerder smaken. Edgard & Cooper heeft vier verschillende varianten in droogvoer:

  • Verse scharrelkip, eend & MSC-Witvis – Kitten
  • Verse scharrelkip – Adult
  • Verse MSC-Witvis – Adult
  • Verse scharrelkip & MSC-Witvis – Senior

De brokjes bevatten een heerlijke combinatie van verse producten, kruiden, bessen en botenicals. De adult varianten zijn hypoallergeen en bevatten dus enkel één dierlijke eiwitbron. De witvis in de brokjes komt uit duurzame bronnen (MSC-gecertificeerd). Het keurmerk MSC gaat overbevissing tegen en staat voor gekweekte of gevangen vis met respect voor het milieu. De brokjes zijn ook zeer geschikt voor de gecastreerde of gesteriliseerde kat.

Kuipjes

Ook het natvoer van Edgard & Cooper zit boordevol vers vlees of vis. Er zijn wel 10 verschillende kuipjes om uit te kiezen! De kuipjes zijn volledig graanvrij en hebben altijd een heerlijke mix. Er zitten ook drie biologische kuipjes tussen. Deze ingrediënten komen enkel af van biologische landbouw.