Cavalor Strucomix Sensitive
Cavalor Strucomix Sensitive

Cavalor Strucomix Sensitive

Cavalor Strucomix Sensitive is een speciaal samengesteld onderhoudsvoeder voor (huid)gevoelige paarden. Het voer zorgt er voor dat het lichaam gezuiverd en in balans gebracht wordt. Het zuiveringsproces heeft een genezende werking op de huid en optimaliseert de vertering van uw paard.

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Cavalor Strucomix Sensitive

Cavalor Strucomix Sensitive is een uitgebalanceerd onderhoudsvoeder voor (huid)gevoelige paarden. Deze voermengeling bevat een kruidenmengsel op basis van brandnetel, gember en viooltjeskruid en drijft toxines sneller uit het lichaam, het zuivert het lichaam en brengt het weer in balans. Het zuiveringsproces heeft een positief effect op de huid en optimaliseert de vertering van uw paard. Daarnaast spaart het lage eiwitgehalte de lever en verhindert het overtollig warmteverlies en zweten. Ten slotte is Cavalor Strucomix Sensitive rijk aan ruwe vezels en vet. Deze combinatie zorgt voor een trage en veilige vrijkomst van de energie. Cavalor Strucomix Sensitive kan in combinatie met grofstengelig droog hooi gegeven worden. Voer geen kuilvoer of jong gras mee!

Eigenschappen

  • Bevat een kruidenmengsel dat toxines (giftige stoffen) sneller uit het lichaam drijft.
  • Goed voor zuivering van het lichaam en heeft een gezond effect op de huid.
  • In te zetten voor recreatieve, lichte sport doeleinden en ook bij fokpaarden.

Gebruik

Geef dagelijks Cavalor Strucomix Sensitive steeds naast voldoende hooi. Het dagrantsoen is afhankelijk van de prestaties, het ras en het ruwvoederrantsoen.

Samenstelling

Lijnzaaddoppen, tarwegries, geëxpandeerde gerst, gedroogde cichoreipulp, luzerne, lijnzaad, geëxpandeerde maïs, rietmelasse, luzernestengels, maïszemelgrint, zonnebloemzaadvoer, sojaolie, palmpitschilfers, sojabonen getoast, tarweglutenvoer, gerst, calciumcarbonaat, natriumchloride, kruiden, brisuren van oliehoudende zaden, sojabonendoppen (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), speltzemelen, sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), tarwe, palmolie, maïsglutenvoer.

Product ID: 3081
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Cavalor Strucomix Sensitive ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling