Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray

Beco Tray

De Beco Tray is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina met Kattenbakken kijken.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

De Beco Tray is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina met Kattenbakken kijken.

Beco Tray

De Beco Tray is een eco-vriendelijke kattenbak, gemaakt van een combinatie van en 80% bamboe en rijstschillen. Dit zeer stevige materiaal is milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk.

Beco Pets

BecoThings heet tegenwoordig Beco Pets. Het product zal niet veranderen, het gaat enkel om een naamswijziging. Bij Beco Pets staat duurzaamheid voorop, daarom zijn alle producten die zij aanbieden ook ecologisch verantwoord. De producten zijn gemaakt van fijngestampt bamboe- en rijstafval uit de voedingsindustrie uit Azië. Door er een biologische natuurhars aan toe te voegen is het mogelijk om verschillende vormen te maken zonder dat er nog plastic gebruikt wordt. Hierdoor bevatten de producten van Beco Pets ook geen stoffen die gevaarlijk zijn.

Gebruik bij de Beco Tray de bijbehorende kattenbakschep Beco Litter Scoop.

Kattenbak zonder deksel

Er zijn veel verschillende vormen en maten kattenbakken. Er zijn katten die op elke bak gaan die wordt aangeboden, maar er zijn ook katten waarbij het wat meer moeite kost om de juiste te vinden. Het is gebleken dat katten welke mogen kiezen, vaker voor de open kattenbak gaan. Katten doen bij voorkeur hun behoefte op een rustige plaats, waar de kat overzicht en meerdere vluchtwegen heeft. Hierdoor wordt de stress verlaagd. Bij een kattenbak zonder deksel heeft de kat ook geen last van geurtjes welke onder de kap blijven hangen. De Becotray heeft een opstaande rand, zo wordt ook het rondvliegen van de vulling minimaal.

Afmeting

52 cm lang en 38 cm breed.

Product ID: 2537
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Beco Tray ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Open en milieuvriendelijk
Door , 08 februari 2015

Omdat ik niet in een dichte kattebak durf te plassen heeft mijn baasje een BecoTray gekocht. Niet alleen MVO verantwoord, maar ook heerlijk luchtig voor mij. Ik plas en poep er naar hartelust op, alleen jammer dat de groene rand erg los zit. Soms leun ik hier tegenaan en dan schiet de rand best makkelijk los van de bak. Dan spring ik er altijd maar gauw uit en verstop mezelf. Als ik terugkom zit de rand er weer op en is de bak schoon en dan kan ik weer opnieuw beginnen. ;-)

kattenbak Beco Tray
Door , 12 december 2014

Vrolijk gekleurde kattenbak met lage instap en afneembare rand, prima kattenbak.

Beoordelingen 1 - 2 van 2