AFP Chill Out - Water Fountain
AFP Chill Out - Water Fountain
AFP Chill Out - Water Fountain

AFP Chill Out - Water Fountain

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Eén keer drukken op het pedaal en je hond heeft vers water. Makkelijk te bedienen. Geeft verkoeling en waterpret op warme dagen.

  • Deskundig dierenartsadvies
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis retourneren *
  • Productinformatie

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

All For Paws

All For Paws is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke en stijlvolle producten voor honden en katten. Het team achter All For Paws spant zich continu in om producten te ontwerpen die zowel voldoen aan de behoeften van de huisdieren, maar ook passen bij de verschillende levensstijlen van hun baasjes. Het zijn nuttige producten met een verhaal en een doel, zoals All For Paws dit zelf omschrijft. De producten van All For Paws zijn wereldwijd verkrijgbaar en natuurlijk ook bij Medpets.nl.

Gevoelig voor warmte

Oververhitting kan erg gevaarlijk zijn voor de gezondheid van honden. Honden hebben vrijwel geen zweetklieren. Ze kunnen hun lichaamstemperatuur alleen reguleren door te hijgen of door te zweten via hun voetkussentjes. Een hond kan op deze manier echter maar een klein deel van zijn overtollige lichaamswarmte kwijt. Daarom zijn honden gevoelig voor een hitteberoerte, wat kan leiden tot blijvende schade aan organen, een coma of in ernstige gevallen zelfs een overlijden.

AFP Chill Out - Water Fountain

De AFP Chill Out - Water Fountain is makkelijk aan te sluiten op de tuinslang. De waterfontein geeft je hond onbeperkt toegang tot vers water. Op warme dagen biedt de fontein niet alleen verkoeling maar ook urenlang speelplezier. Het waterspeeltje is met één druk op het pedaal te bedienen. Het pedaal is voorzien van een anti-sliplaag. De AFP Chill Out - Water Fountain is geschikt voor alle honden.

Afmetingen

25 x 22 x 8,7 cm

Product ID: 3668
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met AFP Chill Out - Water Fountain ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Slechte kwaliteit
Door , 10 mei 2020

Was binnen 2 keer gebruik al kapot, zonder dat puppy er onhandig mee was..... :-(.

Waterfontein Honden
Door , 21 juli 2019

Makkelijk besteld, mooie prijs, snel geleverd, en me beide honden hebben er zoveel waterpret mee.. echt super leuk vooral met dit warme weer!

Erg leuk speeltje
Door , 18 augustus 2018

Een degelijk speeltje voor zomerse dagen. Het duurde wel een tijdje voordat mijn hond door had hoe het werkte. Maar toen ze het eenmaal door had was ze niet te stoppen

Waterpret voor de hond
Door , 16 augustus 2018

Onze Duitse herder vind het geweldig om met water te spelen. Het was zeker een succes, wel jammer dat het erg bijt gevoelig is en dus binnen 2 uur kapot... Dus voor mij een erg duur speeltje...

10
Door , 13 augustus 2018

Super leuk voor de hond. Even oefenen zodat de hond het leert en dan dikke pret.

Product is prima alleen vind de hond er niks aan :)
Door , 07 augustus 2018

De hond duik liever in het bad dan steeds zn pootje op het fontein te moeten zetten.

Beoordelingen 1 - 6 van 15