Voer voor aquariumvissen

De voeding van je aquariumvissen is erg afhankelijk van de vissoorten in het aquarium. De meeste voedingen zijn zo samengesteld dat de vissen met één voeding volledig worden voorzien in hun voedingsbehoeften. Het assortiment biedt verschillende voedingen voor uiteenlopende vissoorten.

Vlokken

Het voordeel van vlokkenvoeding is dat het in vergelijking met andere voedingen langer op het wateroppervlak blijft drijven. De vlokken zinken langzaam waardoor de vissen in de middenlaag of op de bodem makkelijk bij de voeding kunnen komen. De vlokken zijn aangevuld met plantaardige ingrediënten en toegevoegde mineralen ter ondersteuning van de gezondheid van de aquariumvissen. De meeste vlokken bevatten ook natuurlijke kleurversterkers die de originele kleuren van de vis intensiveren.

Granules

Granulaat voeding bestaat uit voedzame korrels en kan gebruikt worden als volledige voeding. De granules zijn ontwikkeld om langzaam naar de bodem te zakken wat de voeding geschikt maakt voor de meeste aquariumvissen. De granules worden zacht in het water en zakken langzaam naar beneden zodat de vissen niet naar het wateroppervlak hoeven te komen. De granules zijn aangevuld met plantaardige ingrediënten en toegevoegde mineralen ter ondersteuning van de gezondheid van de aquariumvissen.

Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten