Smølke

Smølke

Houd je hond of kat in optimale conditie met de voeding van Smolke. Het voer van Smolke zit boordevol essentiële bouwstoffen, vitamines en mineralen. Daarnaast hebben de voedingen een uniek eiwitprofiel, dat bestaat uit hoogwaardige ingrediënten. Het voer van Smolke is een complete maaltijd, waardoor jouw hond of kat alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij of zij nodig heeft.

Smolke hondenvoer

Smolke heeft verschillende voedingen voor honden in haar assortiment, van klein tot groot en van pup tot senior. Laat je pup gezond opgroeien met de Smolke Puppy Mini/Medium of Smolke Maxi. Als je hond volwassen is, kan je viervoeter overgaan op de Smolke Adult, die verkrijgbaar is in de Smolke adult mini, Smolke adult medium en Smolke adult maxi. Voor de oudere levensfase is er Smolke Senior.

Is jouw viervoeter gevoelig voor granen? Probeer dan eens de Smolke Graanvrij. Voor honden met een gevoelige spijsvertering en/of huid- of vachtproblemen is er de Smolke Sensitive. Deze complete hypoallergene voeding bevat één dierlijke eiwitbron: lam.

Vers gestoomde maaltijd

Serveer je hond de complete vers gestoomde maaltijd voor van Smolke. Deze smakelijke maaltijd bevat altijd één dierlijke eiwitbron. De maaltijd is heerlijk gestoomd in bouillon en rijk aan verse ingrediënten. Voor een bijzondere smaakbeleving, is het ook mogelijk de maaltijd warm aan te bieden. Wil jij je viervoeter wat variatie aanbieden? Probeer dan eens de Smolke Gestoomde Maaltijd – Variatiebox. Deze box is voorzien van verschillende smaken voeding. Dat wordt smullen!

Smolke kattenvoer

Kattenbaasjes opgelet! Speciaal voor onze kattenvriendjes is er overheerlijke complete voeding van Smolke. De Smolke brokken voor katten zijn er voor kittens, volwassen katten (adult) en senior. Deze voedingen geven tijdens elke levensfase de juiste ondersteuning.

Heeft jouw kat een speciale voeding nodig, omdat ze gevoelig reageren of gesteriliseerd zijn? Voor jouw kat met een graanallergie is er Smolke Graanvrij. Voor katten met een gevoelige spijsvertering en/of voedselallergie is er de Smolke Sensitive voor katten. Deze voeding is licht verteerbaar en hypoallergeen. Voor baasjes met een gesteriliseerde kat is er de Smolke Sterilised. Deze brokkenvoeding helpt jouw kat op een gezond gewicht te houden.

Soft paté

Stel je kat tevreden met de heerlijke Soft Paté voor katten van Smolke. Deze natvoeding in de vorm van paté is een compleet uitgebalanceerde voeding, die verrijkt is met superfood ingrediënten. Soft paté heeft een zachte structuur en is verkrijgbaar in verschillende smaken. Wil jij jouw kat variatie aanbieden? Dat kan met de Smolke Soft Paté – Variatiebox. Deze box bevat vijf heerlijke smaken. Prrr… om de pootjes bij af te likken!