Rosewood

Rosewood houdt zich al meer dan een halve eeuw bezig met honden, katten, vogels, konijnen, hamsters, vissen enzovoort. In feite met alle huisdieren. Rosewood maakt deze huisdieren met veel plezier gelukkig door allerlei soorten producten van topkwaliteit te produceren. Rosewood is van mening dat je huisdieren niet als dieren moet behandelen, maar als deel van het gezin. Met deze gedachte zet Rosewood zich dag en nacht in om de beste producten te maken voor huisdieren. Deze producten kunnen verschillen van speelgoed tot traktatiesnacks, van beddengoed tot aan hondenkussens. Het assortiment van Rosewood is zeer breed. De passie van Rosewood is het geven van het soort producten die je als huisdiereigenaar graag wilt kopen om het leven van je huisdier te verbeteren. Naast inkopen, ontwerpt Rosewood ook veel eigen producten.

Eigen ontwerp

Doordat Rosewood al meer dan 50 jaar bezig is in de huisdierenbranche, ontwerpen ze ook hun eigen producten. Zo hebben ze een heel groot aanbod met speelgoed voor kleindieren. Denk hierbij aan speeltunnels, puzzels, ballen en knaagstaven voor kleindieren. Maar ook verzorgingsproducten voor huisdieren die ervoor zorgen dat de staart weer gaat kwispelen. Deze vachtproducten zijn met de beste zorg geproduceerd en zullen de vacht van je huisdier mooi houden. Rosewood laat al heel lang zien dat het van alle markten thuis is in de huisdierenbranche.

Kleindieren

Medpets heeft verschillende kleindierproducten van Rosewood in het assortiment opgenomen. Dit loopt uiteen van konijnentunnels tot aan knaagpotjes of knaagbananen. Een bekend product in de productcategorie van Rosewood is het Rosewood Naturals Weiland. Dit product is een echt stukje heide vol met overheerlijke, eetbare grassen, kruiden en bloemen. Dit product is een speeltje en snack in één. Jouw kleindier kan hier lekker op graven en eten. Een ander bekend product is de Rosewood Activity Konijnentunnel. Deze speeltunnel is een geweldige uitdaging voor je konijn, waarmee hij zich uren kan vermaken. Maar hij kan zich er ook lekker in verstoppen of een dutje in doen.