Service
Winkelwagen
Menu

Riverwood Hondenvoer

Puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. Dat is waar de complete voerlijn van Riverwood op gebaseerd is. Riverwood wil het voor iedereen mogelijk maken om niet alleen bewust bezig te zijn met hun eigen voeding, maar ook die van hun huisdieren. Wanneer je de juiste voeding naar binnen krijgt, zal je je sneller fit en vitaal voelen.

Meer informatie

1 - 24 van 30 Producten

Zoals de natuur het bedoeld heeft

Hoge vleespercentages, geen granen en gluten, maar wel verse groenten en fruit én een rijke melange aan kruiden. Dat is wat je kunt verwachten van de producten van Riverwood. In het voer zitten drie verschillende eiwitbronnen. De dieren, waar het vlees van wordt gemaakt om in de voedingen te verwerken, hebben ten alle tijden vrij rond kunnen lopen en de spieren goed kunnen ontwikkelen. Dit heeft een gunstig effect op de kwaliteit van het vlees en daarmee hebben de dieren een dierwaardig bestaan gehad. In plaats van granen of aardappelen als bron van koolhydraten, bevatten de voedingen van Riverwood gele erwten. Deze koolhydraten worden namelijk langzaam afgebroken, wat beter is voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast bestaan de producten uit een uitgebalanceerde selectie van groenten en fruit om te zorgen dat jouw huisdier voldoende vitaminen binnenkrijgt.

Riverwood hondenvoer

Zoek jij hondenvoer met een hoog vleesgehalte en in verschillende smaken? Riverwood biedt verschillende soorten hondenvoer aan voor jouw hond. Deze premium voeding bevat heerlijke en gezonde ingrediënten. Daarnaast is het geheel graanvrij en komt het vlees van ‘vrije uitloop’ dieren af. Zo kan jouw trouwe viervoeter genieten van een perfecte verteerbaarheid, kwaliteit en smaak.

Heeft jouw lieve hond weleens last van allergieën? Riverwood hondenvoer minimaliseert de kans op allergieën en is dus juist optimaal geschikt voor jouw hond! Bovendien wordt er geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Met de 100% natuurlijke voeding van Riverwood maak jij jouw vriend ook voor de volle 100% blij!

De voedingen kunnen altijd als complete voeding gezien worden en dienen als goede basis voor de gezondheid van jouw hond. Voor puppy’s is er een speciale voeding samengesteld. Riverwood puppy Hondenvoer is geschikt voor puppy’s van 1 tot 12 maanden en bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei. Ook voor de grote hondenrassen is er speciaal de Riverwood Large Breed Hondenvoer. Voor de volwassen honden zijn er verschillende varianten geschikt. Kies bijvoorbeeld tussen de Hert & Lam met Konijn Adult Hondenvoer of de Zalm & Witvis met Haring.