Premier Treat & Train
Premier Treat & Train
Premier Treat & Train

Premier Treat & Train

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Met de Treat & Train van Premier kunt u uw hond op positieve wijze trainen en opvoeden. Een handig hulpmiddel om het gedrag van honden te verbeteren en om honden beter te laten presteren tijdens wedstrijden. Door middel van de afstandsbediening kunt u op een afstand de hond blijven trainen tijdens lastige situaties.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Gratis verzending vanaf €49,-
 • Voor 20:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie
 • Bijsluiters
 • Video's

Productinformatie

Dit product is niet langer leverbaar. Bekijk hier geschikte alternatieven.

Premier Treat & Train

Premier Treat & Train is ideaal voor het trainen van de hond op een positieve manier. De hondentrainer met beloning op afstand is ontwikkeld door dierenarts en dierengedragstherapeut Dr. Sophie Yin. Het beloningssysteem met afstandsbediening maakt gebruik van positieve bekrachtiging voor het trainen van de hond. Ideaal om honden thuis zich beter te laten gedragen, maar ook om honden beter te laten presteren tijdens hondensportwedstrijden. Het idee achter de Treat & Train is om het gewenste gedrag van de hond te belonen, zodat de hond dit in de toekomst zal gaan herhalen.

Gebruik Treat & Train

Het Treat & Train systeem kan van onschatbare waarde zijn, denk bijvoorbeeld aan honden die hinderlijk blijven blaffen als de deurbel gaat of wanneer er iemand binnenkomt. Met behulp van de Treat & Train kan de hond dan op een positieve manier worden afgeleid en tevens geleidelijk aan erin worden getraind om het hinderlijke gedrag af te leren. Door middel van de afstandsbediening kunt u vanaf een afstand de hond blijven trainen tijdens deze situaties.

De Treat & Train is in te zetten bij vele verschillende vormen van lastig gedrag van de hond, denk bijvoorbeeld aan honden die bedelen aan de eettafel, moeilijk alleen thuis kunnen blijven of lastig zijn in de auto. Daarnaast is de Treat & Train ook een ideaal hulpmiddel bij het trainen van honden voor verschillende hondensporten, zoals Agility.

Eigenschappen

 • Bevat een draagbare afstandsbediening welke werkt op een afstand van maximaal 30,5 m.
 • Twee uitwisselbare voerschijven, voor zowel grote als kleine brokjes.
 • Met een target stick voor extra trainingsmogelijkheden.
 • Geïllustreerde gebruiksaanwijzing (tevens hieronder ook te lezen) en instructie-dvd inbegrepen.
 • Werkt op 4 D-batterijen (deze zijn niet inbegrepen)

Meer informatie over de Premier Treat & Train en een uitgebreide gebruiksaanwijzing kunt u hieronder in de handleiding lezen. De handleiding is Engels. Tevens zijn er op het YouTube kanaal van Medpets andere trainingsfilmpjes van de Treat & Train te vinden.

Video's

Product ID: 3379
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met Premier Treat & Train ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Geweldige hulp
Door , 25 oktober 2019

Geweldige hulp bij hooper training, op de plaats blijven en andere trainingen. Het apparaat geeft een melding als hij leeg is. Een sensor meet of er wel voertjes uit komen. De afstandsbediening werkt zeer goed en ook op afstand.

Dhr.
Door , 26 juni 2016

Een heel fijn trainingssysteem. Om een training makkelijker te laten verlopen zonder dat er een verkeerde emotie van de eigenaar een rol hoeft te spelen.

Beloningssysteem
Door , 06 april 2016

Ideaal systeem voor detectietraining

Leuk!
Door , 17 februari 2016

Super apparaat om je hond mee te trainen. Het is de investering meer dan waard!

Beoordelingen 1 - 4 van 4
Medpets maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer Sluiten