Josera Hondenvoer

Josera Hondenvoer

Josera is een merk dat al meer dan 80 jaar gespecialiseerd is in eersteklas voeding voor dieren. De productie vindt plaats in eigen land en met lokale producten. Deze lokale producten zijn met de nodige zorg geselecteerd. Zo maakt Josera geen gebruik van tarwe, soja, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het is wel duidelijk: wanneer je kiest voor Josera, kies je voor dierenvoeding met passie! Josera heeft een ruim assortiment aan hondenvoer. Naast de Josidog lijn heeft Josera een serie met vier verschillende categorieën: Daily, Special, Nature en Mini. Hieronder worden alle categorieën toegelicht, zodat je een goede keuze kunt maken voor jouw huisdier.

Josera Daily

Het Josera Daily assortiment is geschikt voor gezonde middelgrote en grote honden ongeacht hun levensfase. Voor de moeilijke eters zijn Josera Festival en Josera Optiness een goede optie. Speciaal voor de hondjes die nog moeten groeien is er Josera Kids. Dit voer bevat genoeg energie voor jouw actieve pup en stimuleert daarnaast de ontwikkeling van jouw dier in deze essentiële groeifase. Heb je een hond die al wat ouder en minder actief is? Dan biedt Josera Balans uitkomst. Door een lagere vetpercentage en minder proteïnen in het voer houd je het gewicht van jouw huisdier onder controle.

Josera Special

Het voer van Josera Special voldoet aan de specifieke behoeften van gevoelige, actieve of drachtige honden. Josera High Energy is bijvoorbeeld bijzonder geschikt voor sledehonden, sporthonden of herdershonden die een extra hoge energiebehoefte hebben. Ook drachtige of verzwakte honden zijn bij dit voedsel gebaat. Voor kieskeurige honden met spijsverteringsproblemen is Josera Sensiplus een goede match. Dit voer is licht verteerbaar en ook nog eens goed voor huid en vacht.

Josera Nature

Voor de visliefhebbers is er Josera Zalm en Aardappel. Dit voer is graanvrij en door de aanwezigheid van slechts één dierlijk eiwit bijzonder goed verteerbaar. Heb jij een druktemaker in huis? Dan is Josera Nature Energetic misschien een betere optie. Dit voer bevat geen granen en aardappel, maar zit wel bomvol energie voor jouw prestatiegerichte viervoeter.

Josera Mini

De behoeften van een kleiner ras zijn natuurlijk anders dan die van een grotere hond. Josera speelt daar goed op in met de Josera Mini lijn. Deze lijn is speciaal ontworpen voor de kleinere hondenrassen onder de 10 kg. Zo is Josera Mini Junior zeer geschikt voor jouw jongere hond. Dit voer bestaat uit kleinere brokjes, ondersteunt de ontwikkeling van je pup en helpt tandsteen voorkomen. Hierna kun je overstappen op Josera Miniwell. Dit voer bevat alles wat jouw kleine viervoeter nodig heeft. Het ondersteunt een gezonde huid en vacht, helpt tandplak voorkomen en is bovendien licht verteerbaar.