Hondenbench

Een bench is een lekkere plek voor jouw hond om uit te rusten. Deze zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo heb je een hondenbench die je thuis kan gebruiken of een voor op reis. In een bench kan ook een heerlijk zacht hondenkussen waar jouw hond op kan liggen.

Bench voor je hond

Er is een hondenbench voor iedere hond! De benches zijn er in meerdere leuke kleurtjes en hebben verschillende afmetingen, zodat er kleine en grote honden in kunnen liggen. Het materiaal van de bench is stevig en bestaat uit kunststof, plastic, metaal en/of nylon. In de hondenbench zitten op meerdere plekken deurtjes. Op die manier past de bench altijd op een plek in huis. De benches zijn makkelijk inklapbaar, zodat ze ergens anders geplaatst kunnen worden en gemakkelijk mee te nemen zijn.

Reisbench hond

Een reisbench is er om jouw hond veilig te vervoeren. Ze zijn erg stevig en beschikken over genoeg ventilatie voor de hond tijdens de reis. Ook kan de hond door de bench heen kijken naar buiten. De reisbenches zijn er in verschillende formaten, voor puppy’s, kleine én grote honden. Ze zijn gemakkelijk opvouwbaar en hebben een handig handvat om de reisbench mee te dragen. Deze hondenbenches kunnen gebruikt worden als autobench, maar ook tijdens een vakantie of een show.

Benchkussen

Een bench is een plek waar jouw hond kan uitrusten en met een benchkussen wordt dat nóg comfortabeler. Er zijn verschillende kussens te vinden die heerlijk zacht zijn. Sommige kussens voor in de bench kunnen aan beide kanten worden gebruikt en anderen hebben een antislip bodem. De kussens zijn er in verschillende maten, zodat ze in meerdere benches passen. Ze kunnen in zowel een bench voor thuis als in een reisbench.