Service
Winkelwagen
Menu

Nina Ottosson Hondenspel Activity Matz – Garden Game

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Nina Ottosson Snuffelmat Activity Matz – Garden Game

  De Nina Ottosson Snuffelmat Activity Matz – Garden Game ziet er ontzettend leuk uit. Hierdoor wil je deze in je woonkamer neerleggen. De snuffelmat zorgt ervoor dat de hond door middel van het oplossen van puzzels zijn beloning krijgt. Jij verstopt namelijk de hondensnoepjes in deze speelmat.

  Je hebt hierin 3 opties welke van makkelijk naar steeds moeilijker gaat. Om te beginnen met de mat kun je dus aan de linkerkant de snoepjes verstoppen in het snuffelstukje. Hierin verstop je de snoepjes welke de hond er relatief makkelijk uit kan halen door middel van reuk. In het midden van de mat zit de tweede puzzel. Hier kun je snoepjes verstoppen welke je daarna afdekt met een knuffeltje. De hond dient dus eerst de knuffel te verwijderen voordat die bij de snoepjes kan. Als laatste heb je aan de rechterkant de moeilijkste puzzel. De hond dient namelijk verschillende vakjes open te maken voordat die bij zijn favoriete hondensnoepjes kan komen.

  De snuffelmat is een leuke manier voor honden om aan zijn beloning te komen. Het zorgt ervoor dat de honden getriggerd worden en dat ze zich niet zullen gaan vervelen. De speelmat ziet eruit als een moestuintje met verschillende soorten groenten. Wanneer jouw hond schrokt kan deze mat ook helpen om je hond langzamer te laten eten doordat die eerst op zoek moet naar zijn eten. Daarnaast is het een leuk stuk speelgoed wat fysiek en mentaal goed is voor de hond. De speelmat is te gebruiken voor alle soorten honden, van groot tot klein. Naarmate de honden begrijpen hoe de speelmat werkt kun je dus proberen om door te gaan naar de volgende stap, totdat ze de hele speelmat door hebben. Doordat je eten in de speelmat doet kan de mat na verloop van tijd vies worden. De speelmat kun je daarom in de wasmachine wassen zodat deze weer zo goed als nieuw is.

  Eigenschappen

  • Leuke activiteit voor de hond
  • Fysieke en mentale training
  • Leuke vormgeving

  Kleur

  Multicolor

  Afmetingen

  40,5 x 24,3 x 7,0 cm

Andere klanten kochten ook