Service
Winkelwagen
Menu

Calibra Kattenvoer

Speciaal in samenwerking met dierenartsen heeft Calibra overheerlijk droog- en natvoer ontwikkeld voor katten. Alle voedingen van Calibra zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten, die ook geschikt zijn voor katten met een voedselintolerantie of een gevoelige spijsvertering. Net als voor de honden, heeft Calibra voor katten ook vier specifieke soorten voedingslijnen. Al deze voedingen zijn afgestemd op de voedingsbehoefte van jouw huistijger:

  • Veterinary Diets
  • Expert Nutrition
  • Grain Free
  • Hypoallergenic
Meer informatie

1 - 14 van 14 Producten

Voor katten met gezondheidsproblemen

Sommige katten hebben nét wat meer aandacht nodig om gezond te blijven. Speciaal voor deze katten heeft Calibra de voedingslijn Calibra Veterinary Diets ontwikkeld. De meeste voedingen zijn er in droog- en natvoer. Deze lijn heeft onder andere voedingen voor katten met diabetes, nier- of hartfalen, spijsverteringsproblemen of huid- en vachtproblemen. Katten die last hebben van nier- of hartfalen kun je bijvoorbeeld goed ondersteunen met de Calibra Cat Veterinary Diets – Renal & Cardic. Deze complete voeding helpt het hart en de nieren door een aangepaste samenstelling.

Voor katten met specifieke behoeftes

Voor katten met specifieke behoeftes is er de Calibra Expert Nutrition. Deze lijn heeft bijvoorbeeld speciale voedingen samengesteld voor katten die gesteriliseerd zijn, altijd binnenshuis leven of nét wat meer aandacht aan hun huid en vacht kunnen gebruiken. Ben jij in het bezit van een lieve huiskat? Dan kan de Calibra Cat Expert Nutrition House Cat een geschikte voeding zijn om jouw binnen levende kat van de juiste voedingsstoffen te voorzien.

Kattenvoer zonder granen

Reageert jouw kat gevoelig op granen? Calibra heeft voor deze katten speciaal Calibra Grainfree. Deze graanvrije voedingen voor volwassen katten bevatten zalm of kip, in combinatie met aardappel. In het droogvoer wordt gebruik gemaakt van natuurlijke antioxidanten die rijk zijn aan vitaminen. Hierdoor is het voer zeer geschikt voor katten met een gevoelig maag-en darmstelsel. De brokken zijn gemakkelijk verteerbaar.

Hypoallergeen voer

Ook heeft Calibra de speciale voedingslijn Calibra Hypoallergenic voor katten. Deze hypoallergene voeding kan de hele cyclys gegeven worden. Alle voedingen bevatten één proteïnebron en hebben een laag gehalte aan granen, waardoor het voer ook ideaal is voor katten met een gevoelige spijsvertering. Speciaal voor de kittens is er Calibra Cat Hypoallergenic Kitten. Deze voeding bevat alle essentiële voedingsstoffen om gezond op te kunnen groeien. Is jouw kat uitgegroeid tot een volwassen kat? Dan is er Calibra Cat Hypoallergenic Adult voor jouw volwassen kat. De katten die inmiddels senior zijn, kun je verwennen met de Calibra Cat Hypoallergenic Senior Senior & Light. Deze voeding bevat alle belangrijke voedingsstoffen die jouw ouder wordende kat nodig heeft, zodat jullie nog lang van elkaar kunnen genieten!