Service
Winkelwagen
Menu

Bunny Nature Rabbit Dream Basic

Kies je product (1 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 11,60
(€ 7,73 / kg)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4,8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bunny Nature

  Bunny Nature is een Duitse onderneming die uit liefde voor het dier op werd gericht. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om kleine zoogdieren het optimale voer te bieden dat specifiek op de oorspronkelijke behoeften van het dier is afgesteld. Het merk omvat niet alleen een breed voerassortiment maar ook bodembedekkers en interactief speelgoed.

  Bunny Nature Rabbit Dream Basic

  Rabbit Dream Basic van Bunny Nature is een compleet en natuurlijk diervoeder voor konijnen vanaf de leeftijd van 6 maanden. Deze natuurlijke, vezelrijke voeding (ruwe celstof: 21%) is gemaakt op basis van 42 verschillende soorten grassen en planten, afkomstig van onbehandelde weilanden. Het calcium gehalte van deze brokjes is afgestemd op het gezond onderhouden van het gebit en het skelet en hebben een optimale ruwe vezel/zetmeel verhouding (3,5 : 1) om vervetting tegen te gaan.

  De Rabbit Dream Basic brokken zijn zo gemaakt dat het konijn ze goed op kan nemen en bestaan uit vezels van drie verschillende lengtes (de TriMello brokvorm). Dit draagt bij aan de natuurlijke tandslijtage en een optimale darmflora. Daarnaast kan dit voer onbeperkt aan het dier gegeven worden, omdat het gebalanceerde gehalten van vezels en andere voedingsstoffen bevat. Er is ook een Bunny Nature voeding met toegevoegde kruiden verkrijgbaar: Rabbit Dream Herbs. Voor konijnen jonger dan 6 maanden is er Rabbit Dream Young, Rabbit Dream Senior voor konijnen ouder dan 6 jaar en Rabbit Dream Oral voor konijnen met gebitsproblemen.

  Voordelen

  • Complete voeding voor konijnen vanaf 6 maanden
  • Hoog vezelgehalte (21%)
  • Bevat 42 verschillende grassen en planten
  • Kan onbeperkt gegeven worden
  • Met drie verschillende vezellengtes

  Inhoud

  Verkrijgbaar in een verpakking van 750 gram of 1,5 kg.

  Samenstelling

  Aanplant van blijvend grasland (doddegras, zwenkgras, grote vossenstaart, engels raaigras, roodzwenkgras, veldbeemdgras, kropaar, honinggras, eenjarig beemdgras, wit struisgras, reukgras, kweek, smeel, rietgras, witte klaver, rode klaver, paardenbloembladeren, duizendbladkruid, smalle weegbree, karwij, fluitenkruid, moerasspirea, gewone hoornbloem, walstro, heidebloem-ereprijs, heggewikke, smeerwortel, akkervederdistel, hondsdraf, madeliefjes, gamanderereprijs, vrouwenmantel, grote pimpernel, smalbladige wikke, knolsteenbreek, voorjaarsvingerkruid, akkerereprijs, vroegeling, herfstpaardenbloem, rood struisgras, sleutelbloem, kleine klaver), haferzemelen, zonnebloemextractieschroot, lijnzaadextractieschroot, fruitpulp, wortelpulp, tarwezemelen, koolzaadfextractiechroot.

Andere klanten kochten ook

Bunny Nature Rabbit Dream Basic ervaringen
 • Top!
  Door Miranda, woensdag 10 november 2021

  Gezond voer wat ze (tot tegenstelling van ander voer) onbepekt mogen eten. In het begin was ik was sceptisch over het onbepekt voeren maar het gaat super goed. Ze eten er niet te veel van. Heel fijn dat er geen ongezonde ingrediënten in zitten.

 • Gezonde brok
  Door Miranda, vrijdag 23 april 2021

  Het was even wennen qua smaak voor mijn konijnen maar nu vinden ze het lekker. Fijn dat er alleen gezonde ingrediënten in zitten.