AFP Outdoor All Road Boots
AFP Outdoor All Road Boots

AFP Outdoor All Road Boots

De AFP Outdoor All Road Boots zijn niet meer leverbaar. Klik hier om alternatieven te bekijken.

 • Deskundig dierenartsadvies
 • Smaakgarantie
 • Voor 21:00 besteld, morgen in huis *
 • Gratis retourneren *
 • Productinformatie

Productinformatie

Slijtage van de poot

Hondenpoten hebben in verschillende jaargetijden te maken met dagelijkse slijtage. Zowel in de winter (ijs, sneeuw) als in de zomer (asfalt, steenslag). De poten worden blootgesteld aan soms extreme belastingen. Het resultaat zijn droge, ruwe, schrale voetzolen.

AFP Outdoor All Road Boots

De Outdoor All Road Boots van All For Paws bieden bescherming aan de poten van uw hond. De hondenschoentjes die speciaal voor het buitenleven ontworpen zijn, zijn voorzien van een klittenbandsluiting, zodat de schoentjes snel en gemakkelijk aan en uit te trekken zijn. Ook zorgt deze sluiting ervoor dat de schoen stevig aan de poot blijft zitten. Daarnaast zijn de AFP Outdoor All Road Boots voorzien van een stevige rubberen zool. De reflectoren aan de schoentjes zorgen ervoor dat uw hond in het donker extra goed zichtbaar is.

Ideaal te gebruiken bij:

 • Ruw terrein
 • Sneeuw
 • IJs
 • Hete ondergrond
 • Strooizout
 • Gebergte

Inhoud verpakking

4 stuks

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat voor uw huisdier bestelt, is het belangrijk om het dier goed op te meten. In het artikel Hoe weet ik welke maat mijn huisdier nodig heeft? geven we tips hoe u uw huisdier het beste kunt opmeten.

Welke maat heeft u nodig?
MaatLengte van de schoenbreedte van de schoen
XS4.7 cm3.7 cm
S5 cm4 cm
M5.2 cm4.2 cm
L6 cm5 cm
XL7 cm5.5 cm
XXL9 cm6 cm

Wat als de AFP Outdoor All Road Boots niet passen?

Om te controleren of de schoenen passen, mag u de schoenen uit de verpakking halen en naast uw huisdier houden. Zo kunt u controleren of het past. U mag de schoenen wegens hygiënische redenen niet retourneren als ze in aanraking zijn geweest met uw huisdier. Indien wij bij terugkomst constateren dat de schoenen bevlekt zijn, gedragen zijn, hondenhaar bevatten, vies ruiken of gewassen zijn, dan wordt het product niet naar u teruggestuurd. Het komt dan ten bate van een goed doel (lokaal asiel). Aangezien wij vaak geconfronteerd worden met producten die niet in nieuwstaat worden geretourneerd, moeten wij helaas deze regels hanteren voor het passen en / of terugsturen.

Product ID: 2921
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heb je ervaring met AFP Outdoor All Road Boots ? Geef ons dan je mening over dit product.

Schrijf je eigen beoordeling
AAN HET LADEN
Prima schoentjes
Door , 28 november 2018

Prima stevige buitenschoentje die zelfs binnen goed werken. Heb een oude hond die sleept met zijn achterpoten en nog weleens wil omvallen. De schoentjes aan zijn achterpootjes zorgen voor goede stabiliteit en hij kan weer makkelijk opstaan. Ook op verschillende soorten ondergrond.. Voor niet nodig dus die zijn reserve voor achter. Perfect dus. Ik ben erg blij met de aankoop en de hond denk ik nog meer.

Prima
Door , 22 november 2017

Even wat lastig om aan te doen, maar zit dan ook prima en blijft goed zitten. Handig voor onze gladde vloer binnen.

De schoenen blijven niet zitten
Door , 20 september 2017

De schoenen zien er mooi uit maar schijn bedriegt. Zeker bij de voorpootjes blijven ze niet zitten.Haar pootje schuift naar boven/achteren waardoor ze gewoon uitvallen hoe strak ik ze ook aantrek met de klittenbandjes. Balen!!

zeer goed
Door , 16 juli 2017

Schoentjes aangeschaft i.v.m. slepende achterpoot hond. Blijft goed op z'n poot zitten. Stevige zool. Maat is precies goed.

Slecht
Door , 06 juli 2017

Ik had deze schoenen nog geen 24 uur en ze heeft er 2-3 keer op gelopen en toen waren ze al zo versleten als of ze er al maanden op heeft gelopen de zoltjes voor helemaal versleten en gaatjes er in heel jammer en eens en nooit meer

Prima!
Door , 25 oktober 2016

Deze hebben mijn hond heel wat verlichting gebracht tijdens een ontsteking aan zijn nagels. Blijven ook goed zitten!

Beoordelingen 1 - 6 van 7