Service
Winkelwagen
Menu

Veterinary HPM Dietetic Dog - Gastro Digestive Support

Dit product is niet langer verkrijgbaar.

Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Veterinary HPM Dietetic Dog - Gastro Digestive Support

  Voor honden met maag-darm stoornissen en/of leverproblemen is een goed verteerbaar voer met de juiste samenstelling van ingrediënten belangrijk. De samenstelling van VetComplex Adult Digestive is zo dat het maag/darmstelsel wordt beschermd en de bacteriële flora van de dikke darm wordt geholpen waardoor de kans op verstoring van de bacteriële samenstelling wordt beperkt. Deze voeding kan levenslang worden verstrekt of alleen gedurende de periode van klachten.

  Let op: Dit product ondergaat een vernieuwing. VetComplex wordt Veterinary HPM Dietetic. Deze verandering gaat gepaard met een vernieuwde verpakking en samenstelling.

  Te gebruiken bij:

  • Maldigestie-malabsorptie syndroom (oorzaken waardoor de opname van voedingsstoffen en vertering in het maag-darmstelsel verstoord worden)
  • Bacteriële overgroei in de dunne darm
  • Grote honden met een verhoogde kans op maagvergroting en maagdraaiing
  • Verminderde werking van de alvleesklier
  • Leverinsufficiëntie
  • Acute colitis (ontsteking van de dikke darm)
  • Megacolon (vergrootte, uitgerekte dikke darm)
  • Herstel na operatie waarbij geen sprake is van gewichtsverlies of sondevoeding.

  Niet gebruiken bij

  • In geval van digestieve stoornissen gedurende de eerste groeifase is het beter om de voeding Baby Dog te gebruiken.
  • Vanaf de groeipiek heeft deze voeding geen contra-indicaties en mag gedurende het hele leven worden gegeven.

  Eigenschappen van Veterinary HPM Dietetic Dog - Gastro

  De samenstelling van dit Virbac voer zorgt ervoor dat het zeer goed en makkelijk verteerbaar is ondanks de minder goede werking van de darmen. Het gehalte aan eiwitten voorkomt overbelasting van de lever. Het gebruikte zetmeel (bewerkt met water) is makkelijker te verwerken voor het lichaam en geeft minder snel een reactie dan niet bewerkt zetmeel. De oplosbare vezels stimuleren een gezonde bacteriële samenstelling en ondersteunen het slijmvlies van de dikke darm. VetComplex Digestive brokken hebben een koude omhulling met vetstoffen, waardoor ze erg smakelijk zijn. De voeding bevat daarnaast een hoog energiegehalte, waardoor het mogelijk is om kleine porties te geven aan de hond, zodat de darmen zo min mogelijk belast worden en de vertering vergemakkelijkt wordt. Een hoog gehalte aan essentiële omega 3- en 6- vetzuren, die in een optimale verhouding aanwezig zijn, helpt ontstekingsprocessen te beperken. Het toegevoegde Vitamine E en selenium (een antioxidant complex) beschermt tegen veroudering van de cellen in het lichaam.

  Samenstelling

  Gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte), rijst, dierlijke vetten, lignocellulose, gehydrolyseerd dierlijk eiwit (varken en gevogelte), bietenpulp, mineralen, visolie, lijnzaad, biergist (bron van betaglucaan en nucleotiden), psylliumvezel (Plantago (L.)spp.), ructooligosacchariden, calciumbutyraat, Lactobacillus acidophilus.

Andere klanten kochten ook